Динамо на замітку. Гент без Яремчука осоромився у матчі з новачком чемпіонату

22:47, 26 вересня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гент феєрично програв у матчі 7-го туру новачку цього сезону – Левену. Команда Безуса, Пластуна та Яремчука, який цей поєдинок пропустив після того, як отримав травму у матчі з Динамо, поступилася з рахунком 2:3.

Гент в цьому матчі більше володів м’ячем та частіше пробивав по воротах, але використати свою перевагу віцечемпіон минулого сезону не зміг.

Під завісу першого тайму Гент пропустив двічі

Спочатку на 41-й хвилині після розіграшу кутового, який проспали гравці Гента, Камаль Сова потужним ударом з кута штрафного майданчика прошив Рофа. А потім на 44-й хвилині простріл з флангу від Тома Анрі замкнув на дальній стійці Мартенс. Що робили в цей час захисники Гента, важко сказати.

Другий тайм для Гента розпочався далеко не найкраще. Вже на 48-й хвилині після чергової помилки захисників Сова вийшов віч-на-віч з голкіпером господарів і впевнено пробив у кут воріт – 0:3.

Гент зумів відквитати два м’ячі з пенальті

Спочатку суперечливий момент з грою рукою Левена Беше. Одинадцятиметровий удар впевнено реалізував Дорш. А потім не менш суперечливіше падіння гравця Гента Османа Букарі. Адже навіть якщо фол і був, то стався він до штрафного майданчика. Кляйндінст із позначки не змазав – 2:3.

Але навіть за таких умов Гент не зміг здобути бодай одне очко в цій зустрічі. Це вже четверта поразка клубу цього сезону.

Наступний поєдинок Гент зіграє на виїзді з київським Динамо 29-го вересня. Це буде матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Читайте також: Біль і сльози в Олександрії. Катастрофічний дебют Йовічевича у СК Дніпро-1 та Гвардіола залишився без ще одного лідера! Зірка Ман Сіті пропустить важливий матч

Читайте також