Динамо перемагає Ворсклу. Традиційні 1:0 для киян

17:59, 20 жовтня 2018

У Полтаві відбувся центральний матч 12 туру УПЛ.

Кадрове питання турбувало Олександра Хацкевича перед матчем із Ворсклою. Травми Бєсєдіна і Вербича змусили тренера Динамо повернутися до варіанту з Супрягою на вістрі атаки. До інновацій Хацкевича у побудові команди слід віднести Морозюка, який вийшов не праворуч, а зліва у півзахисті.

Динамо в перші хвилини матчу освоювалося на полтавському стадіоні і перший свій вартий уваги момент створило аж на 11 хвилин першого тайму. Гармаш віддав пас на Супрягу, нападник обробив м’яч і віддав на удар Циганкову – капітан киян пробив поруч зі стійкою воріт Ворскли. Господарі за декілька хвилин відповіли потенційно небезпечним, але невдалим за виконанням ударом від Владислава Кулача.

Наступного більш-менш гострого моменту вболівальникам довелося чекати до середини першого тайму. Гармаш отримав багато простору у центрі поля, пройшов метрів зо 20 і потужно пробив – Шуст не без проблем відвів загрозу.

Здавалося, що на перерву команди так і підуть без забитих м’ячів, але Динамо вибухнуло голом! Супряга прискорився на лівому фланзі і прострілив у штрафний майданчик на Гармаша. Денис до м’яча трохи не дотягнувся, проте на дальній стійці хорошим пасом скористався Циганков, який розстріляв ворота Шуста (питання до захисників, які залишили найгострішого гравця Динамо самотнім) – 1:0.

Фото ФК Динамо

Тренер Ворскли, мабуть, серйозно поговорив з командою у перерві і на другий тайм полтавці вийшли схожі на себе зразка минулого сезону. Пердута і Кулач майже одразу створили майже гол… Захисник одним пасом вивів Кулача віч-на-віч із Бойком, але переграти голкіпера киян нападнику збірної України  не вдалося.

Другий тайм наповнився боротьбою, в чому успішнішою була Ворскла. В одному з таких епізодів боротьби ушкодження отримав Віктор Циганков. Олександр Хацкевич вирішив не ризикувати здоров’ям лідера команди і одразу замінив креативного півзахисника на Сідіклея.

Саме бразилець міг зняти всі питання, але його удар Шуст потягнув.

Динамо перемагає у фірмовому стилі, 1:0!

Читайте також