Динамо – Ворскла. Розгром полтавців

21:26, 18 березня 2018

Динамо і Ворскла завершуватимуть програму туру. Кияни спробують повернути собі переможну ходу після болісного вильоту із Ліги Європи.

Факти до матчу:

– В рамках УПЛ Динамо у цьому сезоні жодного разу не програвало вдома.

– У двох останніх гостьових матчах проти Динамо Ворскла забила 3 голи.

– Ворскла програла 2 із 3 останніх матчів в УПЛ.

Передматчеве включення з Олімпійського.

Динамо почало гру в стилі Манчестер Юнайтед Алекса Фергюсона. Минуло лише 4 хвилини, як кияни вийшли вперед. Артем Бєсєдін замкнув подачу від кута поля. Надалі матч проходив за класичним сценарієм: гранд vs андердог. Динамо контролювало м’яч і завдяки короткому/середньому пасу намагалося розхитати захисні редути суперника. А Ворскла шукала свої моменти у контратаках, але сказати, що гості серйозно турбували Бойка, не можна.

Найгостріший окрім гола момент першого тайму стався практично перед свистком на перерву. Кияни провели хорошу атаку лівим флангом і адресували передачу на Шапаренка. Микола опинився один в штрафному майданчику, хитнув найближчого опонента, але не зміг пробити потужно.

В перерві матчу Василь Сачко зарядив своїх підопічних на активнішу гру попереду, але гостроти це не додало. Натомість Динамо знову забило після кутового. Гармаш відкрився на ближній стійці і продовжив політ м’яча, а Бурда протиснув захисника і подвоїв перевагу киян.

Активно грали фланги Динамо. Вербич і Циганков вдосталь попсували нерви ворсклянам. З таким тиском не впорався Даллку і завалив новоспеченого капітана киян в штрафному майданчику. Сам Циганков реалізував пенальті. Крапку в цьому матчі поставив Хльобас. Яскрава комбінація за участі Буяльського, Циганкова і Хльобаса довершила сухий розгром Ворскли. 4:0 на користь Динамо.

Післяматчеве включення із НСК Олімпійський.

Читайте також