Динамо залишило свій слід? Легенда Челсі назвав проблему Миколенка в Евертоні

15:31, 07 грудня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Легенда Челсі, а нині помічник головного тренера Евертона Френка Лампарді Ешлі Коул назвав, чого бракує Віталію Миколенку

41-річний англієць в інтерв'ю Liverpool Echo розповів, що від українця очікують активнішої гри попереду. Коул зазначає, що оскільки в Динамо лівий захисник грав більше на оборону, то зараз йому потрібен час, щоби набратися впевненості і розкутіше діяти в атаці:

Photo by Getty Images

Миколенко раніше грав у команді, яка використовувала низький блок в обороні, тому нам потрібен час, щоб вселити у Віталія впевненість. Він повинен знати, що може сміливо йти вперед, адже потрібний команді в атаці. Ми бачимо, що позиція крайнього захисника еволюціонувала. Тепер вони мають не лише захищатися, а й допомагати в атаці – робити навіси, віддавати передачі до штрафного майданчика, забивати голи. Ми постійно підштовхуємо Миколенка до цього. Я бачу у ньому та Паттерсоні бажання вчитися. Вони демонструють великий ентузіазм і бажання. Вважаю, що вони поступово стають кращими. Їм потрібно грати, щоб усвідомити ці помилки, тоді ми можемо їх виправити під час тренувань, – сказав Коул.

Читайте також: Іспанська зверхність?! Луїс Енріке після вильоту з чемпіонату світу не зміг назвати ім'я гравця Марокко

Читайте також