Динамо заробить десятки мільйонів? Відомо, скільки отримають кияни від продажу Циганкова

13:13, 27 квітня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо отримає солідну суму від наступного продажу Циганкова.

Як повідомив Ігор Циганик в ефірі свого YouTube-каналу, у трансферній угоді прописано, що кияни отримають 50% від наступного продажу півзахисника Жирони Віктора Циганкова.


Динамо мало декілька пропозицій щодо Циганкова, але вони не відповідали тому рівню, який був у нього. Потім склалася історія: війна, з нею не встигли продовжити контракт, і він вирішив використати цей момент. Я вважаю, що він правильно вчинив. Були досить серйозні перемовини, мовляв, треба залишатись у Динамо, його точно продадуть, це невеликі гроші. За нього реально заплатити 5 млн євро, але за нього залишили 50% від подальшого продажу від чистого прибутку, наголошую на цьому.

Якщо наприклад за нього заплатять 15 млн, то 5 млн, які Жирона заплатила, віднімаються і тоді половина наступного трансферу буде ще 5 млн. Якщо за нього заплатять 20 млн, то знову ж таки віднімаються 5 млн, 15 ділиться навпіл і заробіток для Динамо – 7,5 млн. Якщо 25 млн – отримає 10 млн. Тобто в принципі київське Динамо на ньому може ще заробити досить непогані гроші, – розповів Циганик.

Читайте також: Готуються до відходу Луніна?! Реал може здивувати своїм рішенням щодо голкіперів

Читайте також