Диво Гармаша не допомогло. Динамо вилітає з єврокубків. ВІДЕО

21:42, 27 жовтня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Київське Динамо приїхало до Ларнаки без права на помилку

Loading...


Нуль очок у чотирьох турах групового етапу Ліги Європи вимагали змін. Насамперед кадрових. І Мірча Луческу зважився випустити з перших хвилин гри з АЕКом на вістрі атак Владислава Ваната. Олександр Тимчик вийшов на правому фланзі захисту замість Томаша Кенджори.

Loading...

Саме Тимчик взяв активну участь у першому ж моменті киян уже на 4-тій хвилині. Після рейду правим флангом на пас Сидорчука Тимчик прострілив під удар Буяльському. Віталій пробив влучно, але засейвив Кенан Пірич.

На 14-тій хвилині вже Буяльський тонко віддавав Ванату. Форвард навіть забив, але, на жаль, з офсайду, де упродовж першого тайму опинявся регулярно. У відповідь АЕК продерся правим флангом нападу – Нещерет забрав м'яч після прострілу. Утім, на 26 хвилині кіпер киян виявився безсилим перед ударом боковими ножицями від Омрі Альтмана точнісінько у дев'ятку. Шедевральний гол кіпріотів прийшов після провалу Динамо як на лівому фланзі захисту, так і у центрі оборони - 1:0.

Loading...


До перерви атаки Динамо губилися ще у центральному колі, але свого гості у першому таймі таки досягли. Буяльський встояв у центрі, підключився в заключній фазі і видав асист Ванату. Нападник знову зіграв на межі офсайду, цього разу дуже тонко, і проштовхнув м'яч у ближній кут воріт АЕКа – рятівні у плані психології 1:1 на 45-тій хвилині матчу.

Loading...


Другий тайм розпочався з нагоди Кабаєва, але півзахисник не підлаштувався під удар у межах штрафного майданчика і м'яч став легкою здобиччю воротаря АЕКа. Потім було вривання Тимчика на пас Циганкова і падіння оборонця під час виходу фактично сам на сам від рук Пірича. Проте на пенальті момент не потягнув. А от у відповідь дуже легко забив Рафа Лопеш – знову правий фланг захисту Динамо дозволив здійснити навіс, що завершився влучним ударом головою нападника кіпріотів - 2:1.

Loading...


72 хвилина – третій провал Динамо розпочався з обрізки Сироти в центрі поля. Вівчаренко по флангу опонента вже не наздогнав. Простріл низом, здалося, Тимчик нівелював, але ні. Удар Альтмана і м'яч поміж ніг оборонця залітає у дальній кут воріт Нещерета – 3:1.

Loading...


За 10 хвилин до кінця гри Гармаш, що вийшов на заміну, скоротив відставання киян влучним ударом головою під поперечку після навісу Тимчика – 3:2.

Loading...


І тут Луческу пішов ва-банк, випустивши Діалло і Бєсєдіна. Сенегалець одразу полетів у підкат і побачив жовту. А Гармаш продовжив особисту феєрію - забив на 90+1 після кутового. І це камбек 3:3.

Loading...


Якого все одно замало для євровесни.

Читайте також: Червона лінія. Італійський гранд отримає нового головного тренера за однієї умови

Читайте також