Easy Peasy або що говорять про Динамо в Англії

12:24, 15 березня 2019

Цю розгромну поразку від Челсі вдома київському Динамо ще довго будуть згадувати українські вболівальники та журналісти. Але не тільки в Україні говорять про ганебне фіаско Динамо. Англія теж жваво обговорює матч Ліги Європи Динамо – Челсі і, власне, тріумф лондонців.

Авторитетне англійське видання The Guardian оцінило гру Динамо так:

Футболісти Челсі навіть не спітніли, отримавши перемогу в матчі з безнадійно наївним Динамо Київ. Динамівці створювали більше загроз біля своїх воріт, аніж це робили суперники. Динамо завдало першого удару в площину воріт Челсі на 141 хвилині. І навіть якщо б Сергій Сидорчук забив м’яч, то все-одно незрозуміло, як Динамо могло програти тільки 2 матчі із 14 в попередніх раундах Ліги Європи.  
Рhoto by Mike Hewitt/Getty Images

Ресурс Sky Sports відзначив, що ця перемога була найбільшою для Челсі в єврокубках із 1971 року. Тоді лондонці розгромили Женесс  із Люксембурга 21:0 (!): 

Челсі пресингували футболістів Динамо увесь матч. Навіть, коли рахунок став непристойно розгромним, лондонці не віддали ініціативу і продовжили ставити рекорди!
  
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Видання Telegraph згадало й поганий, на думку Саррі, газон і погану, на думку всіх, гру:

Цей матч наче прогулянка по замерзлому жахливому газону. Динамо було теж жахливим.   

Перепало й головному тренеру Динамо Олександру Хацкевичу:

Тренер Динамо Олександр Хацкевич наполягав на тому, що його команді потрібно було диво, щоб відігратися від прикрих 0:3 на Стемфорд Бридж. Але вдома, у Києві, його команда навіть не забила жодного м’яча у ворота Челсі!
  
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Загалом весь матч можна охарактеризувати англійським висловом Easy Peasy, який означає дуже просто! 

 

 

Читайте також