Екс-шахтарівець опиниться нарешті в Барселоні?

13:18, 13 квітня 2019

Бразилець Вілліан вже тривалий час є однією з трансферних цілей каталонського гранда. Торік влітку Барселона пропонувала Челсі 55 мільйонів фунтів за хавбека, але отримала відмову.

Ще одна спроба сталася у січні цього року, коли блаугранас віддавали за Вілліана Малкольма з доплатою. І знову Аристократи не пристали на пропозицію.

За що так наполегливо бореться Барселона, знають вболівальники Динамо. Кияни цього року постраждали від Челсі і Вілліана особисто, програвши 0:8 за сумою двох матчів у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

Photo by David Ramos/Getty Images

Пікантності ситуації додає те, що Челсі загрожує трансферний бан від ФІФА на найближчі два вікна через порушення правил підписання молодих гравців. І Пенсіонери вже дуже ймовірно залишаться без Едена Азара, у котрого закінчується контракт і котрий відчайдушно прагне приєднатися до мадридського Реала.

Для самого Вілліана залишатися на Стемфорд Бридж – не найкращий варіант. У нього лише рік контракту. З настанням тридцятиріччя більше ніж на один рік угоду в Лондоні з ним не продовжать. Є така неофіційна політика в англійському клубі.

Тож Барселона знає, на які больові точки натискати. І  готує для Челсі пропозицію зі значно нижчою аніж 55 мільйонів сумою. Оскільки наступного літа бразилець взагалі можу дістатися іспанському клубу безкоштовно. Як вільний агент.

Читайте також