Експерт Паріматч Олександр Шовковський: Боруссія з Голандом переможе Брюгге

14:11, 23 листопада 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Боруссія Дортмунд – Брюгге: обидві команди заб’ють. Коефіцієнт 1.8

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Боруссія переможе – 1.3

Боруссія виграє другий тайм – 1.5

Команди заб’ють менше 3.5 голів – 1.7

Боруссія заб’є менше 2.5 голів – 1.8

Боруссія виграє в один м’яч – 4

У разі перемоги клуб з Дортмунда майже гарантує собі вихід в плей-офф, тож є причина зібратися з силами та вдруге поспіль обіграти Брюгге. Бельгійський клуб продовжує боротьбу з Лаціо за друге місце в групі і сподівається привезти з Німеччини бодай очко.

Форма Боруссії

У минулому турі ЛЧ команда з Дортмунда обіграла Брюгге (3:0). Боруссія після 3-х турів ЛЧ лідирує в групі F (2 перемоги, 1 поразка). Удома ж дортмундці перемогли в 4-х попередніх іграх в ЛЧ.

Боруссія поліпшила свою безпрограшну серію проти бельгійських клубів в ЛЧ до 5 матчів (3 перемоги, 2 нічиї).

Після 8-х турів у Бундеслізі команда Люсьена Фавра йде другою (6 перемог, 2 поразки). Відставання від Баварії лише одне очко. В останньому турі Боруссія розгромила на виїзді Герту (5:2).

Новини Боруссії

Форвард Ерлінг Голанд забив чотири м’ячі в матчі 8-го туру Бундесліги проти Герти (5:2). Тепер на його рахунку 23 голи за перші 22 поєдинки в чемпіонаті Німеччини. Це рекорд турніру. Раніше досягнення належало легендарному Уве Зеелеру, який виступав за Гамбург (1953-72 роки). Зеелер забив 20 м’ячів за перші 22 матчі.

Форма Брюгге

Бельгійці після 3-х турів ЛЧ набрали 4 очки (1 перемога, 1 нічия, 1 поразка) і посідають наразі 3-є місце в групі. Команда не виграла в 8 з 9 останніх матчів в ЛЧ (4 нічиї, 4 поразки). Брюгге поки повторює графік минулого сезону, коли команда не поступилася в перших 2-х матчах ЛЧ, а потім не здобула жодної перемоги.

На виїзді в ЛЧ бельгійці виступають досить успішно: команда не поступилася в 7 з 8 останніх матчів (3 перемоги, 4 нічиї). Водночас, Брюгге ніколи не перемагав представників німецького футболу в основній частині ЛЧ (2 нічиї, 3 поразки).

В 13-у турі чемпіонату Бельгії Брюгге обіграу вдома Кортрейк (1:0) і піднявся на перше місце турнірної таблиці. Загалом, внутрішній сезон складається для команди Філіппа Клемана непросто (8 перемог, 2 нічиї, 3 поразки).

Новини Брюгге

Український захисник Едуард Соболь пропустить матч проти «Боруссії». В розташуванні збірної України він здав позитивний тест на коронавірус і зараз перебуває на самоізоляції. Відзначимо, що у орендованого в Шахтаря захисника цього сезону вже 3 результативні передачі в чемпіонаті Бельгії.

Боруссія – Брюгге. Статистика зустрічей

На офіційному рівні суперники зіграли 7 матчів і наразі тут рівновага: 3 перемоги дортмундців, 3 перемоги Брюгге, 1 нічия. Востаннє бельгійці обіграли Боруссію у кваліфікації ЛЧ сезону-2003/04. У двоматчевому протистоянні Брюгге спочатку виграв вдома (2:1), потім програв в основний час на виїзді (1:2) і переміг в серії пенальті (4:2).

Далі було три матчі в групі ЛЧ. В сезоні-2018/19 Боруссія виграла на виїзді (1:0), а в Дортмунді команди зіграли внічию (0:0). Нарешті, три тижні тому в Брюгге команда Фавра впевнено перемогла 3:0 (Голанд-2, Торган Азар).

Боруссія – Брюгге. Коефіцієнти

Parimatch ставить на перемогу Боруссії – 1.3. Перемога Брюгге – 9.5. Подвійний шанс Брюгге (Х2) – 3.7. Нічия – 6.2. Перемога Боруссії в першому таймі – 1.7. Перемога Брюгге в першому таймі – 7.5. Нічия в першому таймі – 2.9. Боруссія виграє другий тайм – 1.5. Брюгге виграє другий тайм – 7.5. Боруссія виграє обидва тайми – 2.6. Боруссія переможе і не пропустить – 2.2. Брюгге переможе і не пропустить – 13. Боруссія виграє в один м’яч – 4. Брюгге виграє в один м’яч – 9.7.

Аналітики чекають високу результативність. ТБ 3.5 – 2.1, ТБ 3 – 1.7. ТБ 1.5 в першому таймі – 2.1. ТМ 1.5 в першому таймі – 1.7. ТБ 1.5 в другому таймі – 1.6. Обидві команди заб’ють – 1.8. Одна з команд не заб’є – 1.9. Низові ставки: ТМ 3.5 – 1.7, ТМ 3 – 2.2. Обидва тайми ТБ 1.5 – 3.6.

Індивідуальні показники забитих м’ячів: ІТБ 2.5 Боруссії – 1.9. ІТМ 2.5 Боруссії – 1.8. ІТБ 1 Брюгге – 2.9. ІТМ 1 Брюгге – 1.4. Боруссія заб’є в обох таймах – 1.8. Брюгге заб’є в обох таймах – 7.2. Боруссія» е заб’є – 9.9. Брюгге не заб’є – 2.1.

Боруссія – Брюгге. Сильні та слабкі сторони

Після перемоги над Брюгге (3:0) в 3-у турі ЛЧ, Дортмунд зіграв два важливі поєдинки в Бундеслізі і майже без втрат “пережив” тиждень збірних. В чемпіонаті Боруссія програла Баварії (2:3) і перемогла Герту (5:2). Команда Фавра чудово почуває себе у відкритій грі, у відмінні формі Джан, Геррейру, Брандт і насамперед Голанд (13 голів в 11 матчах ЛЧ).

Втім, є одне застереження. Фавр може вдатися до ротації і залишити кількох лідерів на лаві. У нього великий кадровий вибір, тому з перших хвилин можуть вийти номінально запасні – Піщек, Пасслак, Рейна, Ділейні та юні зірочки – Морі, Санчо, Біллінгхем, Рейньєр і 16-річний Мукоко. Завдяки потужним флангам Боруссія розтягне захист бельгійців, але є ризик, що господарі після одного-двох голів зроблять ставку на раціональний футбол.

У Клемана добре навчена і дисциплінована команда. Так, Брюгге не вистачає класу на рівні ЛЧ, але у вдалий вечір вона здатна відібрати очки у топа. Головне, аби не сталося фейлів у африканських захисників команди (Мата, Коссуну, Делі) та пішла гра у лідерів середини поля і атаки (Вормер, Ванакен, Діатта, Денніс). Брюгге дуже добре контролює м’яч, тому якщо суперник не допрацьовуватиме у відборі, то може отримати неприємності.

Боруссія – Брюгге. Статистика

  • Боруссія не пропускає від Брюгге вже 3 матчі поспіль

  • Боруссія не забивала більше 2 голів в 6 з 7 останніх домашніх матчів у ЛЧ

  • Брюгге не пропускав більше 2 м’ячів в 6 з 7 останніх виїзних матчів в ЛЧ

  • Брюгге забив у 7 з 9 останніх виїзних матчів в ЛЧ

  • У 6 з 7 останніх домашніх матчів Боруссії в ЛЧ команди не забивали більше 3 голів

Боруссія – Брюгге. Прогноз

Господарі здобудуть непросту і мінімальну перемогу. З Голандом у складі Боруссія точно гарантуватиме собі один гол. Брюгге матиме моменти, можливо навіть заб’є, але навряд чи втримає нічию.

Читайте також