Експерт Паріматч Олександр Шовковський у матчі Інтер – Реал робить ставку на голи

14:32, 25 листопада 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Інтер – Реал: тотал більше 2.5. Коефіцієнт 1.6

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Голи в обох таймах – 1.5

Обидві заб’ють – 1.5

Індивідуальний тотал Інтера більше 1.5 – 1.8

ТБ 3.0 – 1.9

Індивідуальний тотал Реала більше 1.5 – 2.2

ТБ 3.5 – 2.4

Ситуація у групі B Ліги чемпіонів дуже заплутана. Після трьох турів Інтер та Реал – поза зоною плей-оф. У команди Антоніо Конте два очки, у Реала – чотири. Отже господарям у цьому матчі дуже потрібна перемога, інакше вийти з групи буде вкрай складно.

Форма Інтера

Після поразки від Реала у Мадриді у Інтера було два складні матчі. Команда Антоніо Конте зіграла внічию з Аталантою 1:1, а в неділю перемогла Торіно 4:2, хоча поступалася 0:2.

Цим результатом Інтер перервав серію з чотирьох матчів без перемог. Взагалі у нерадзуррі непрості часи – дві перемоги за дев’ять матчів. А ще Інтер дуже багато пропускає. Сухих матчів було лише два, а в інших дев’яти міланцям забили 16 голів.

З іншого боку, у Інтера одна поразка вдома за вісім матчів – від Мілана.

Новини Інтера

З гравців, які вийшли в основі проти Реала у Мадриді, не буде лише Марцело Брозовіча – у хорватського півзахисника COVID-19. Так само позитивний тест у захисника Александара Коларова.

Інші втрати – травмовані. Лікуються голкіпер Даніеле Паделлі, нападник Андреа Пінамонті, півзахисники Матіас Весіно та Стефано Сенсі. З них на місце в старті міг би претендувати лише Сенсі, але він цього сезону виходив на поле лише тричі.

Форма Реала

Після матчу з Інтером Реал не перемагав. Перед паузою мадридці поступилися Валенсії 1:4 – три голи пропустили з пенальті, а один забили у свої ворота. Потім була виїзна нічия з Вільярреалом – 1:1. Як результат – третє місце у Ла Лізі.

З одного боку, Реал обіграв Барселону та Інтер – топових суперників. З іншого, мадридці регулярно втрачають очки там, де команда такого рівня втрачати їх не повинна. Але цей сезон взагалі дуже непередбачуваний – щільний календар, COVID-19, багато травм. Тому і висновки щодо форми Реала робити складно – команда може один матч провести чудово, а наступний провалити.

Новини Реала

У Реала непроста ситуація. Повернулися після травм Начо та Дані Карвахаль, знову на полі Мартін Одегор, але ж є нові втрати – ще більш суттєві.

Перше за все, це Серхіо Рамос. Іспанець відновлюється після пошкодження задньої поверхні стегна, і шанси зіграти проти Інтера у нього мінімальні. Перелом у Ернесто Вальверде – він має повернутися до тренувань напередодні Різдва. COVID-19 у Луки Йовича.

Каземіро та Едер Мілітао під великим питанням – їхні тести на коронавірус є сумнівними, треба робити ще, рішення про участь в матчі з Інтером буде прийняте в останній момент. Незрозуміла ситуація з Карімом Бензема – він не грав з Вільярреалом і тренувався індивідуально.

Інтер – Реал. Статистика зустрічей

Інтер та Реал зіграли 16 офіційних матчів: сім перемог у Інтера, дві нічиї, сім перемог у Реала, різниця голів 21:23.

На своєму полі у Лізі чемпіонів Інтер приймав Реал чотири рази: три перемоги, одна поразка, різниця голів 6:2.

Інтер – Реал. Коефіцієнти

Коефіцієнт на успіх Інтера – 2.2. Перемога Реала оцінюється у 3.1, нічия – 3.8.

Коефіцієнт на ТМ 2.5 – 2.5, на ТБ 2.5 – 1.6. На те, що обидві заб’ють, можна поставити за 1.5. На те, що заб’є лише одна – за 2.6.

Інтер – Реал. Сильні та слабкі сторони

Інтер пропустив від Реала двічі і тільки після цього зрівняв рахунок. Інтер двічі пропустив від Торіно, а після цього забив чотири голи. Здається, команді Антоніо Конте потрібен потужний ляпас, аби почати грати, і це проблема, яку тренер має вирішити. Потенціал у Інтера величезний, але результати – зовсім не ті, на які може розраховувати команда.

Головна проблема Інтера – це захист, який минулого сезону був найкращим в Італії. Кардинальних змін у складі не сталося, але команда тепер постійно пропускає, не забили Інтеру лише Дженоа та Шахтар. Коли кожний суперник знає, що може сподіватися на гол проти тебе, грати, звісно, стає складніше. У Інтера чудова атака, але не той випадок, коли команда може забити стільки, скільки хоче. Тому треба додавати у надійності захисту, або станеться катастрофа.

Ситуація у групі вже й так близька до катастрофічної – Інтеру дуже потрібна перемога. Але так само вона потрібна Реалу, який також знаходиться під величезним тиском. Перемога над Барселоною здавалася ознакою одужання, але мадридці продовжують постійно втрачати очки. У них з Інтером, насправді, багато спільного – дуже високий клас гравців, потенціал, амбіції, але скромні результати.

Відсутність Серхіо Рамоса – подарунок для Інтера, адже це не лише основний захисник, а ще й лідер і бомбардир. У цій грі дуже важливий психологічний аспект, а Рамос вміє зарядити команду. Втім справа не лише в психології – якщо Інтер буде помилятися в захисті, як в останніх матчах, менталітет не допоможе.

Інтер – Реал. Статистика

  • Інтер виграв два з останніх дев’яти матчів.
  • Інтер пропустив щонайменше двічі у п’яти останніх матчах на своєму полі.
  • Інтер програв вдома один з останніх дев’яти матчів.
  • Інтер забиває вдома п’ять матчів поспіль, 15 голів.
  • У дев’яти з 11 матчів Інтера цього сезону забили обидві команди.
  • Реал виграв два з останніх п’яти матчів.
  • У семи останніх матчах Реала забили обидві команди.
  • Реал не виграє в гостях три матчі поспіль і пропустив за ці матчі сім голів.

Інтер – Реал. Прогноз

У обох команд проблеми з результатами – Інтеру та Реалу не вистачає стабільності, вони втрачають дуже багато очок і дуже багато пропускають. У такій ситуації ставка на голи – найбільш логічна. У першому матчі їх було п’ять, ця гра також має бути верховою.

Читайте також