Експерт Паріматч Олександр Шовковський: В Ель Класико точно будуть голи

11:35, 22 жовтня 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Барселона – Реал: обидві команди заб’ють. Коефіцієнт 1.6

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Барселона не програє – 1.3

Обидві команди заб’ють – 1.6

Команди заб’ють більше 2.5 голів – 1.7

Команди заб’ють в другому таймі більше 1.5 голів – 1.8

Нічия в першому таймі – 2.3

Головний матч вихідних в Європі. Обидва гранди в пошуках своєї гри і лише входять в сезон, тому ніхто не обіцяє супервидовища на полі. А от чого не бракуватиме, то це емоцій і боротьби.

Форма Барселони

Минулого туру Барселона несподівано поступилася на виїзді Хетафе (0:1). Після двох перемог на старті каталонці вже другий матч не можуть перемогти. Як наслідок, команда Рональда Кумана набрала лише 7 очок в 4 матчах і опустилася на 9-е місце в Ла Лізі.

У домашніх поєдинках Ла Ліги Барселона програла всього 1 раз в 33 останніх матчах (28 перемог, 4 нічиї). Крім того, на Камп Ноу каталонці не програють Реалу в 4 останніх поєдинках в чемпіонаті (1 перемога, 3 нічиї).

На старті ЛЧ каталонці очікувано розгромили Ференцварош (5:1).

Новини Барселони

Клуб веде переговори з форвардом Грізманном, захисником Серхі Роберто і півзахисниками Бускетсом і Коутіньйо про нові контракти з тимчасовим зниженням зарплатні. Раніше каталонський клуб погодив нові угоди з воротарем тер Стегеном, хавбеком Френкі де Йонгом і захисниками Піке і Лангле. Їхні зарплати знизять, проте, вони зростуть у майбутньому. Барса змушена йти на такі кроки через кризу, викликану пандемією коронавірусу.

 Форма Реала

У попередньому турі чинний чемпіон раптово поступився на своєму полі новачку Ла Ліги Кадісу (0:1). До цього підопічні Зінедіна Зідана не програвали в 15 поєдинках Ла Ліги поспіль (13 перемог, 2 нічиї). В 5 стартових матчах сезону Реал виграв 3 (1 нічия, 1 поразка), набрав 10 очок і посідає 3-є місце.

На виїзді в чемпіонаті безпрограшна серія команди становить 8 матчів (6 перемог, 2 нічиї). Відзначимо, що під керівництвом Зідана мадридці не програли Барселоні в 7 з 9 поєдинків у всіх турнірах (4 перемоги, 3 нічиї).

В Лізі Чемпіонів Реал шокував увесь світ, програвши вдома напіврезервному складу Шахтаря 2:3.

Новини Реала

Реал поступився Шахтарю (2:3) в матчі ЛЧ. Один із м’ячів мадридців забив хавбек Лука Модрич. Модрич, який народився 9 вересня 1985 року, став четвертим футболістом, який забив за Реал в Лізі Чемпіонів (Кубку європейських чемпіонів) у віці 35 років і старше. До нього у такому віці забивали лише легенди клубу Альфредо Ді Стефано, Ференц Пушкаш і Франсіско Хенто.

Барселона – Реал. Статистика зустрічей

В останніх 10 матчах ніхто не мав помітної переваги: 4 перемоги у Барселони, 3 перемоги у Реала, 3 нічиї. Каталонці мали в Класико 7-матчеву безпрограшну серію, яку мадридці обірвали в березні цього року.

Минулого сезону команди двічі зустрілися в поєдинках Ла Ліги. На Камп Ноу все завершилосz без голів – 0:0, а в Мадриді Реал переміг 2:0 (Вінісіус, Маріано Діас). Як бачимо, Барселона вже два матчі поспіль не може забити команді Зідана.

Барселона – Реал. Коефіцієнти

Parimatch ставить на перемогу Барселони – 2. Перемога Реала – 3.4. Подвійний шанс Барселони (1Х) – 1.3. Подвійний шанс Реала (Х2) – 1.8. Нічия – 3.8. Перемога Барселони в першому таймі – 2.6. Перемога Реала в першому таймі – 3.9. Нічия в першому таймі – 2.3. Барселона виграє другий тайм – 2.4. Реал виграє другий тайм – 3.4. Перемога Барселони в один м’яч – 3.9. Перемога Реала в один м’яч – 4.9. Барселона переможе і не пропустить – 3.8. Реал переможе і не пропустить – 5.9.

Аналітики чекають середню результативність. ТБ 2.5 – 1.7, ТБ 3 – 2.1. ТБ 1 в першому таймі – 1.6. ТМ 1 в першому таймі – 2.2. ТБ 1.5 в другому таймі – 1.8. Обидві команди заб’ють – 1.6. Одна з команд не заб’є – 2.3. Низові ставки: ТМ 2.5 – 2.2, ТМ 3 – 1.7. Обидва тайми ТБ 0.5 – 1.6.

Індивідуальні показники забитих м’ячів: ІТБ 1.5 Барселони – 1.9. ІТМ 1.5 Барселони – 1.9. ІТБ 1 Реала – 1.6. ІТМ 1 Реала – 2.1. Барселона заб’є в обох таймах – 2.9. Реал заб’є в обох таймах – 4.1. Барселона не заб’є – 4.7. Реал не заб’є – 3.2.

 Барселона – Реал. Сильні та слабкі сторони

Востаннє Реал і Барселона програли свої матчі в чемпіонаті перед Класико у квітні 2003 року. Тоді Реал на виїзді поступився Реалу Сосьєдад (2:4), а Барселона вдома програла Депортиво (2:4). Після цього команди зіграли між собою внічию з рахунком 1:1. Щоправда, тепер суперники встигли ще й стартувати в ЛЧ. І зіграли команди по-різному.

Каталонці розгромили Ференцварош (5:1) і мали на день більше на підготовку. У Кумана втрати незначні. Матч із Реалом пропустять голкіпер тер Стеген і захисники Альба та Умтіті. Німця у воротах замінить Нето, а захист сформують Роберто, Піке, Лангле і новачок Дест.

В атаці Барса й надалі залежна від форми і настрою Мессі. Куман переконує, що аргентинець працює і пресингує нарівні з усіма. При цьому він не припиняє забивати і віддавати гольові передачі. З Ференцварошом Мессі був найкращим на полі. А його взаємодія з Фаті і Коутіньйо вдосконалюється з кожним матчем.

У Реала настрій інший. Мадридці сенсаційно поступилися в ЛЧ Шахтарю (2:3). Це третя поразка поспіль в єврокубках. Такого не траплялося з Реалом майже 40 років. Зідан відреагував спокійно – ми боролися, але кудись зникла впевненість у власних силах. Експерти кажуть, поразки від Кадіса і Шахтаря – це відсутність міжсезоння і трансферів. Команда задихається.

Ще одна причина – травма Серхіо Рамоса. Без нього Реал програв у ЛЧ 7 матчів із 8. Пара Варан – Мілітао неефективна, не у формі і топові опорники Кроос і Каземіро. Вихід Рамоса на Камп Ноу критично необхідний для Реала. Рамос – це порядок на полі, порядок в захисті, вирішальні голи. Інший важливий виконавець – Бензема. Талановиті Вінісіус, Родріго чи Йович поки що не дотягують до його рівня.

Барселона – Реал. Статистика

  • Барселона не програла вдома в Ла Лізі в 32 з 33 останніх матчів
  • Реал не програє на виїзді в Ла Лізі вже 8 матчів
  • В 3 останніх матчах Реала в Ла Лізі команди забивають менше 2.5 голів
  • В 10 з 13 останніх особистих зустрічах в Ла Лізі команди грали внічию в першому таймі
  • В 8 з 10 останніх особистих зустрічах в Ла Лізі команди забивали в другому таймі 1.5 голів
  • В 5 з 7 останніх особистих зустрічах в Ла Лізі на полі Барселони Реал не забивав більше 1.5 голів
  • В 8 з 10 останніх особистих зустрічах в Ла Лізі на полі Барселони команди забивали більше 2.5 голів
  • В 8 з 9 останніх особистих зустрічах в Ла Лізі на полі Барселони забивали обидві команди

Барселона – Реал. Прогноз

Перше Класико для Рональда Кумана у ролі головного тренера Барселони. І він не захоче його програти. Результат важливий і для Зінедіна Зідана. Як наслідок, побачимо раціональний футбол. Але голи точно будуть.

Читайте також