Я майже вср**ся. Коментарі Тоттенгема після фантастичної перемоги

11:01, 18 квітня 2019

Тоттенгем створив справжнє футбольне диво. Команда Маурісіо Почеттіно у чвертьфінальній дуелі вибила Манчестер Сіті. Тоттенгем у першому матчі втратив свого головного бомбардира Гаррі Кейна, але зумів втримати необхідний для продовження боротьби рахунок. Цілком логічно, що у представників Шпор після матчу емоції були кардинально протилежними емоціям гравців Манчестер Сіті. Дуже цікаво, що не так давно Почеттіно критикував VAR, який, за його словами, створює більше проблем, ніж приносить користі. Але все різко змінилося.

Один із головних творців сенсації Сон після матчу ще довго не міг повірити у те, що відбулося.

Я ще ніколи не бачив нічого подібного у своїй кар’єрі. Було дуже важко, бо це справжнє божевілля. Ми пишаємось тим, що зробили. Це просто неймовірно. Інколи VAR відверто дратує, але сьогодні ми маємо йому подякувати. Ми билися разом усі ці 90 хвилин. Тоттенгем показав фантастичний характер.

Крістіан Еріксен міг стати винуватцем вильоту Тоттенгема, якби не офсайд в Агуеро після його обрізки.

Я, напевно, зараз найфартовіша людина на планеті. Вже встиг подумати, що це кінець, але гра видалася дуже веселою. Це були справжні американські гірки. Ми багато дозволили супернику, але водночас мали чимало нагод. Це був важкий матч.

Після сьогоднішнього дня ми зробимо глибокий вдих. Це буде казка – знову зіграти з ними і з радістю повернутися у Манчестер.

Нападник Тоттенгема Фернандо Льоренте забив вирішальний м’яч, який міг бути скасований через VAR.

Це божевілля – зробити подібне з такою командою, як Тоттенгем, вперше пробитися до півфіналу Ліги Чемпіонів. Вірю у хлопців, впевнений, що ми можемо переписати історію. Я вже вср**ся. Думав, гол скасували. Я знаю, що зіграв рукою. Коли Стерлінг забив, я дивився на партнерів, які впали на газон, але раптом ми помітили, що м’яч не зарахований… Це фантастика.

Захисник Тоттенгема Ян Вертонген зізнався, що вже впав у відчай після гола Стерлінга у компенсований час.

Зазвичай ви апелюєте до арбітра з приводу офсайду, чи фолу. Але цього разу ніхто про це не думав, всі просто попадали на газон. Залишалося декілька хвилин, я спробував усіх підняти. Але раптом хтозна звідки з’явився VAR і врятував нас.

Маурісіо Почеттіно намагався стримувати емоції.

Неймовірним є те, як все закінчилося. Я щасливий і пишаюсь командою. Мої гравці – герої. Я безмежно радий за них і за наших уболівальників. Під час скасованого гола в моїй голові відбувалося багато що. Було величезне розчарування, але потім рішення було змінене. Ось за це ми і любимо футбол. Сьогодні ми показали свій характер, це був незабутній матч.

Також тренер Тоттенгема пригадав слова Роналдіньйо, який сказав, що саме Шпор вважає головним фаворитом на перемогу у Лізі Чемпіонів. Аргентинський тренер посміхнувся і зауважив, що володар Золотого М’яча розбирається у футболі. Тоттенгем вперше за 57 років вийшов до півфіналу Ліги Чемпіонів, де зустрінеться з Аяксом.

Читайте також