Ерлінг Голанд розриває Лігу чемпіонів. Боруссія б’є Севілью завдяки генію. ВІДЕО

00:33, 18 лютого 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Результативний футбол із присмаком сенсації

Севілья виграла останні дев’ять своїх поєдинків в усіх турнірах, тому на домашній матч із Боруссією андалузці виходили безсумнівними фаворитами. Молоду команду з Дортмунда штормить у Бундеслізі, де Голанд і Ко виграли лише одну зустріч в останніх 6 турах.

Заштормило німецький колектив і на початку протистояння з Севільєю. На 7 хвилині Сусо наважився на удар з-за меж штрафного майданчика і м’яч після рикошету від гравця гостей залетів у сітку воріт Гітца – 1:0.

Проте сумували гості недовго. На 19 хвилині Дауд теж вирішив перевірити голкіпера суперників ударом здалеку після пасу від Голанда і не прогадав – 1:1.

Минуло ще 8 хвилин і вже дортмундці були на коні. Голанд обігрався з Санчо і в останню мить встиг випередити Яссіна Буну – 1:2!

Photo by Fran Santiago/Getty Images

Голанд продовжив розривати захист іспанців, і якщо з дальнім ударом норвежця Буну впорався, то на 43 хвилині страж воріт господарів знову був вимушений капітулювати. Ройс протягнув м’яч до штрафного майданчика Севільї і відпасував під удар своєму нападнику. Голанд в один дотик пробив точно у кут воріт суперника – 1:3!

Після перерви забити вдалося лише господарям і лише одного разу. На 84 хвилині Оскар подав зі штрафного на дальню стійку воріт Гітца, Джан проспав ривок Люка Де Йонга, який ударом злету в дальній кут вставновив підсумковий результат матчу – 2:3!

Боруссія перемагає у першому матчі двобою з Севільєю, але у Дортмунді може статися все, що завгодно!

Читайте також: Як перемагатиме Динамо? Мірча Луческу розповів план на гру та оцінив стан Брюгге

Читайте також