Фарбований лис. Ексгравця Шахтаря викинули з українського клубу через "рускій мір"

11:27, 08 червня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Пресслужба Кривбаса повідомила, що клуб припинив співпрацю з тренером академії U-19 Віталієм Віценцем та його помічником Станіславом Дьяченком. Причина — антиукраїнська позиція вищезгаданих осіб. Про це йдеться в офіційній заяві клубу.

Клуб готується до старту в УПЛ, проведення якого на українських футбольних полях є яскравим індикатором нашої непохитної віри в перемогу. І, зрозуміло, що ФК Кривбас має чітку та однозначну проукраїнську позицію. Україна — суверенна незалежна держава. Росія — агресор, армія рф — мародери, вбивці та ґвалтівники. Путін — ху*ло. 

Інший погляд на те, що відбувається, для клубу є неприйнятним, іншої позиції для Кривбаса просто не існує. Клуб не заплющуватиме очі та не виправдовуватиме будь-кого. Ми переконані, що тим, хто має іншу думку, немає місця у Великій Родині Кривбас. 

З урахуванням цього, ФК Кривбас ухвалив рішення про припинення співпраці з тренером Академії U-19 Віталієм Віценцем та його помічником Станіславом Дьяченком. 

Слава Україні! Слава ЗСУ! Перемога буде за нами!

Фото ФК Кривбас

Нагадаємо, Віталій Віценець виступав за Шахтар, Маріуполь, Зорю та Севастополь. Також він відіграв 15 матчів у складі молодіжної збірної України, а зі збірною України U-19 виграв чемпіонат Європи у 2009-му році.

Читайте також: Ого! ТОП-клуб Європи зацікавився талантом збірної України

Читайте також