Фейковий список Мбаппе. Кіліан потролив псевдожурналістів

11:08, 12 червня 2019

Майбутнє вінгера ПСЖ Кіліана Мбаппе досі залишається точно невизначеним. Сам футболіст лише натякав на можливе нове місце та поворотну мить у своїй кар’єрі.

Нещодавно ресурс Transfer News оприлюднив список вимог Кіліана Мбаппе до керівництва ПСЖ, задовольнивши які, клуб може розраховувати на те, що він залишиться у французькій команді. До списку увійшли такі вимоги: 

  • Мбаппе гратиме тільки центрального форварда. Про гру на флангах не може бути й мови.
  • Він має виконувати усі штрафні, коли перебуває на полі.
  • Футболісту мають виділити великий відсоток іміджевих прав на використання свого образу.

Але сам Кіліан Мбаппе назвав цей список цілковитим ФЕЙКОМ! Крім того із сарказмом додав:

Ви забули дещо: Кіліан Мбаппе хоче грати на позиції голкіпера!

Але медійники з Transfer News не зупинилися і продовжили у своєму дусі:

Мбаппе має величезну владу. Він знає, як сильно парижани хочуть утримати його, тому вимагатиме все, чого завгодно! І якщо вони йому цього не дадуть, то він піде. Перевага на його боці.

Звичайно, цього твердження заперечувати ніхто не буде. Але якщо Мбаппе дійсно захоче піти, то ніхто і ніщо його не зможе втримати. Та й багато клубів не відмовилися би від Чемпіона Світу.

Нагадаємо, у ЗМІ дедалі частіше розкручували тему, нібито мадридський Реал зацікавлений у придбанні французького гравця. А от керівництво ПСЖ прагне усіма силами втримати у клубі чемпіона світу та навіть готове запропонувати гравцю новий контракт із рекордною зарплатнею у 40 мільйонів євро на рік.

У матчі проти збірної Андорри Мбаппе забив свій 100 м’яч у професіональній кар’єрі. А цьому хлопцеві все ще 20 років. Це ми так, констатуємо…

Читайте також