Фініш у 34? Ексгравець збірної України думає про завершення кар'єри

13:39, 29 червня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Чотириразовий чемпіон УПЛ може покінчити з футболом.

Президент Атлетико Паранаенсе Маріо Селсо Петралья розповів, що ексгравець Шахтаря та збірної України Марлос задумався про завершення кар'єри, повідомляє Globo. Про це 34-річний футболіст заявив на зустрічі з керівництвом клубу:

Цей хлопець на висоті. Марлос отримав травму, і на зустрічі з керівництвом клубу сказав про намір завершити грати. Він сказав, що може почати частіше отримувати травми та перестати бути корисним, як раніше. Ми не приймаємо цих аргументів. Навпаки. Він – футболіст Атлетико, він хотів тут грати, він прийшов сюди і продовжить грати за Атлетико.

Photo by Getty Images

Єдиний ризик полягає в тому, що Марлос таки вирішить завершити кар'єру з особистих причин. У нас немає жодного способу запобігти цьому. Але поки що він під контролем, відновився і знову готовий до роботи. Тож розмова про його відхід з клубу не має сенсу.

За Атлетико Паранаенсе Марлос встиг відіграти лише 11 матчів (321 хвилину), в яких відзначився 1 забитим м'ячем. Через брак ігрової практики вінгера почали сватати до клубів з ОАЕ.

Читайте також: Талант втік? Європейський клуб заманив гравця Динамо вищою зарплатою

Читайте також