Фонсека накинув оком на кадри Клоппа: Рома може підсилитися гравцем Ліверпуля

14:31, 13 серпня 2019

Рома, яку нещадовно очолив Паулу Фонсека, веде перемовини з Ліверпулем щодо захисника збірної Хорватії та Ліверпуля Деяна Ловрена. Про це повідомляє видання Sky Sports.

Конкуренція на місце центрального захисника у Ліверпулі шалена, і хорват її програв. Звісно, якщо на позицію центрбека претендують такі футболісти, як найкращий гравець року Вірджил Ван Дайк, Джо Гомес, Жоель Матіп. До того ж Мерсисайдці нещодавно підписали задешево юного таланта, якого вже називають другим Маттейсом Де Лігтом. Йдеться про 17-річного центрбека Сеппа Ван Ден Берга.

Sky Sports повідомляє, що італійський клуб пропонує за 30-річного Ловрена 15 млн фунтів. Сам хорват більш ніж задоволений таким варіантом розвитку своє кар’єри. Адже в Ромі йому гарантують достатньо ігрового часу. Чим у Ліверпулі хорват похвалитися не міг. Минулого сезону центрбек зіграв за Мерсисайдців 18 матчів і відзначився одним голом.

Нагадаємо, Ловрен перейшов до Ліверпуля у 2014 році із Саутгемптона. Контракт футболіста розрахований до червня 2021 року.

Читайте також