Фонсеці знайшли заміну. Зірковий тренер може вже скоро очолити Рому

19:31, 07 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Вже незабаром у римському клубі може з’явитися новий тренер.

Як повідомляє Corriere dello Sport, керівництво Роми незадоволене результатами, які демонструє Паулу Фонсека останнім часом. Римляни програли попередні три матчі: спочатку команда поступилася 0:2 Мілану, потім з таким же рахунком програла Удінезе і зазнала поразки у матчі з Наполі 1:2.  Тепер вихід Вовків до Ліги Чемпіонів видається недосяжною мрією.

Керівництво Роми поставило головному тренерові жорсткий ультиматум: якщо Фонсека програє два наступні матчі з Пармою та Брешією, йому вкажуть на двері.

Римляни вже визначилися з потенційними кандидатами, які замінять 47-річного португальця на посаді головного тренера. Це Лучано Спаллетті або тренер-фіналіст Ліги Чемпіонів Маурісіо Почеттіно. Саме останній розглядається, як найімовірніший варіант.

За 8 турів до кінця чемпіонату Рома посідає 5 сходинку і має 48 пунктів у своєму активі. Таку ж кількість балів має і Наполі. Від Аталанти, яка йде четвертою, їх відділяє 15 очок. Натомість, в спину Вовкам уже дихає Мілан. Россонері - сьомі з 46 пунктами.

Читайте також: Трансферна битва в Манчестері. Сіті і Юнайтед посперечаються за кривдника збірної України та Секрет успіху Луніна. Українець розповів, що допомагає йому відбивати пенальті

Читайте також