Френк Лампард – новий тренер Дербі Каунті

12:14, 31 травня 2018

Чемпіоншипе, тремти! Сюди прийшла легенда.

Екс-гравець Челсі та збірної Англії Френк Лампард призначений новим тренером Дербі Каунті. Угода розрахована на три роки.

Два тижні тому Дербі Каунті поступився у плей-оф за вихід до Прем’єр-ліги, програвши Фулгему 1:2 за сумою двох зустрічей. Хтозна, чи отримав би свій шанс Лампард, якби клуб пробився до еліти. Адже для Френка ця робота стане першим тренерським досвідом.

Я в захопленні від того, що свої перші кроки як тренера зроблю у клубі з такими видатними традиціями та багатою історією,
– сказав Лампард після свого призначення. І нехай це – моя перша спроба, я працював з багатьма видатними наставниками і переконаний у своїй здатності і в тій команді, котра поруч зі мною.

Моє завдання – додати до того стрижня, котрий став шостим у цьогорічному Чемпіоншипі, неперевершену молодь, а також талановитих вихованців місцевої Академії.

Попри брак досвіду, я готовий працювати і працювати тяжко, як того вимагає важка професія футбольного тренера.

За свою кар’єру футболіста Лампард зіграв у Вест Гемі, Челсі, Манчестер Сіті та Нью-Йорку і став одним із найспішніших футболістів сучасної Англії. Тричі здобував звання гравця року, виступаючи за Челсі, а також є найкращим бомбардиром команди за усю її історію – 211 голів в усіх турнірах.

LIVERPOOL, ENGLAND – APRIL 08: Frank Lampard of Chelsea celebrates at the end of the UEFA Champions League Quarter Final First Leg match between Liverpool and Chelsea at Anfield on April 8, 2009 in Liverpool, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Тричі брав участь у фінальних частинах Чемпіонатів світу та грав на Євро-2004, де потрапив до символічної збірної турніру з 3-ма голами у 4-х матчах.

Читайте також