Футбольне вбивство. 58 дискваліфікованих, серед яких багато українців

14:39, 04 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У полку охочих заробити “легкі гроші” прибуло.

Другий дивізіон Вірменії достроково завершено через величезну кількість договірних матчів. Замішані у “матчах на контору” 5 клубів. У другому дивізіоні засвітилися Торпедо, Арагац, Локомотив (один із лідерів чемпіонату) і Масіс. Намагався заробляти і Єреван, який виступає у першому дивізіоні.

На жаль, причетними до договірних матчів були і українці. Одним із найвідоміших українців у списку 58 дискваліфікованих (45 пожиттєво) є наставник Локомотива Сергій Литовченко (очолював київський Арсенал з 2015 по 2018 роки). Литовченко отримав пожиттєву дискваліфікацію.

Скріншот: Федерація футболу Вірменії

У Локомотива, окрім Литовченка, дискваліфікували: Євгена Захарченка — пожиттєво; Тимофія Шеремету (ексгравець запорізького Металурга) — пожиттєво; Ігоря Биковського (ексгравець Маріуполя) — пожиттєво; Артема Пилипенка (ексгравець київського Арсенала) — пожиттєво; Іллю Ходулю (виступав у Першій лізі за декілька команд) — пожиттєво; Сергія Дячука (виступав у Першій лізі за декілька команд) — пожиттєво; Дмитра Копитова — пожиттєво; Антона Антошина — пожиттєво; Ярослава Яснитського (ексгравець Агробізнеса) — пожиттєво; Анатолія Пісковця (колишній головний тренер Локомотива) — пожиттєво.

У Торпедо дискваліфікували: Мирослава Деду (вихованець Волині) — на 1 рік; Богдана Суходуба (в УПЛ грав за Іллічівець) — пожиттєво.

У ФК Масіс дискваліфікували: Дмитра Клімакова (виступав у Першій лізі за декілька команд) — пожиттєво; Дмитра Михайличенка (вихованець Чорноморця) — на 1 рік; Михайла Попова (вихованець Чорноморця) — на 3 роки; Олексія Бондаренка (виступав у Першій лізі за декілька команд) — на 3 роки; Олега Гуменюка (в УПЛ грав за Волинь, Чорноморець і Таврію) — пожиттєво.

У Арагаца дискваліфікували: Іллю Глушицького (в УПЛ грав за Говерлу) та Євгена Коняшина.

Читайте також: Слідом за Роббеном. Ще один легендарний переможець ЛЧ за крок до відновлення кар’єри.

Читайте також