Гол Ярмоленка рятує Вест Гем від поразки! Не обійшлося без курйозу. ВІДЕО

19:04, 26 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У заключному турі АПЛ Вест Гем Андрія Ярмоленка зустрічався з Астон Віллою.

Українець у стартовому складі Молотобійців не вийшов, але з’явився на полі вже по перерві замість Боуена. У першому таймі команди м’ячів не забивали.

На початку другого тайму Вест Гем отримав право виконати небезпечний штрафний. Позиція була чудовою для удару з лівої ноги. Виконувати взявся Ярмоленко і пробив дуже небезпечно — поруч зі стійкою.

Український хавбек помітно додав гостроти Вест Гему на правому фланзі. Він ефектно накручував суперників, виконував хороші передачі у штрафний майданчик Астон Вілли, але партнерам по команді ніяк не вдавалося забити.

Натомість, забила Астон Вілла. На 84 хвилині Гріліш сильно пробив з-під Ярмоленка та Фредерікса, а Фабіанський дуже невдало зіграв на лінії власних воріт — 0:1.

За 2 хвилини Ярмоленко зрівняв рахунок! Українець змістився зі свого правого флангу, пробив метрів з 23, м’яч зачепив ногу Гріліша і полетів за комірець Пепе Рейні — шалена траєкторія, і 1:1!

Тож Ярмоленкові вдалося врятувати свою команду від поразки у цьому матчі. Вест Гем ще минулого туру гарантував собі місце в АПЛ на наступний сезон. Астон Вілла завдяки цій нічиїй також залишається у вищому дивізіоні.

Читайте також: Продадуть втричі дешевше! Реал планує якнайшвидше здихатися своєї зірки

Читайте також