Голос божевільних. У Росії “пригадали”, як Зінченко відмовився приймати російське громадянство

20:01, 15 квітня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Нічого собі фантазія!

Російський коментатор Геннадій Орлов в ефірі однієї з радіопередач “пригадав” момент, як Олександр Зінченко відмовився приймати громадянство Росії:

Коли Зінченко тільки переїжджав до Росії, за нього йшла війна. Права на нього приписували Шахтареві, і Газізов (на той момент генеральний директор Уфи – прим. ред.) ризикнув, сказавши: Давай, беремо тебе. Більше того, був такий момент, коли Зінченко навіть хотів взяти російське громадянство для того, щоб його заявили в Росію. Він же українець.

Я особисто його запитував, і він сказав: Все-таки мої родичі живуть в Донецькій області, але не там, де днр, а в українській частині. Не можу я брати російське громадянство. Батьки та інше… Ну, не можу. Якби він взяв російське громадянство, то опинився б у Зеніті.

Проте, можливо, це його доля. Зараз він капітан збірної України, до того ж грає на позиції опорного півзахисника. І як грає, як м’ячі роздає! Приголомшливо! Так гостро він діє, його передачі вперед. Тобто він веде гру

Photo by Maja Hitij/Getty Images

Відзначимо, що сам Зінченко, як і його родина, родом з Радомишля, Житомирської області. До академії Шахтаря юний гравець переїхав у 16 років.

Читайте також: Запалює на Сході, але повернеться до Європи? На ексдинамівця претендують відомі клуби

Читайте також