Гольова Зозулі витягує Альбасете у матчі з сильним суперником. ВІДЕО

09:11, 03 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 37-му турі Сегунди Альбасете приймав вдома Алькоркон.

Loading...


Роман Зозуля вийшов у стартовому складі господарів. Це був непростий матч для команди українця, оскільки Алькоркон вважався фаворитом цієї зустрічі. Клуб до цього поєдинку перебував на 7-ій сходинці і мав у своєму активі 51 бал. Натомість, Альбасете знаходився все так само внизу турнірної таблиці: 18-та сходинка і 43 очки.

З перших хвилин гості взяли гру під свій контроль і швидко забили: голкіпер Альбасете Хіменес невдало відбив м’яч після удару Реко, а першим на добиванні опинився Сандаса, якому було важко схибити з декількох метрів у порожні ворота – 0:1.

Зрівняти рахунок господарі поля змогли лише в другій половині зустрічі. Роман Зозуля виграв другий поверх у захисника Алькоркона і головою перевів м’яч на на вихід Охеді. Півзахисник Альбасете свою можливість використав на повну, пробивши точнісінько у кут воріт – 1:1.

Вже ближче до завершення зустрічі гарну нагоду, аби вирвати перемогу для Альбасете мав Роман Зозуля. Хіменез подав до штрафного майданчика, український нападник виграв позицію і потужно пробив головою у ближній кут. Однак, голкіпер Алькоркона зумів зреагувати і в падінні відбив цей постріл Зозулі.

Матч так і закінчився нічиєю, що є гарним результатом для Альбасете, який зміг взяти очки у матчі з сильною командою (Алькоркон один із претендентів на вихід в Ла Лігу). Команда Романа Зозулі все так само перебуває внизу турнірної таблиці і від зони вильоту її відділяє лише 3 пункти.

Роман Зозуля став найкращим гравцем у складі своєї команди. Статистичний портал Sofascore поставив українцю 7.4, що є найвищим показником у цьому поєдинку.

Читайте також:Побиття чемпіона. Манчестер Сіті жорстко принизив Ліверпуль. ВІДЕО та Витратять сотні мільйонів! Гвардіола планує велику перебудову від якої постраждає Зінченко

Читайте також