Гроші не переконали! Бекхем намагався підписати чемпіона України, але отримав відмову

12:37, 14 липня 2020
ТРАНСФЕРИ

Футболіст прийняв рішення залишитися в Європі.

Інтер Маямі, співвласником якого є Девід Бекхем, намагався підписати півзахисника Челсі Вілліана. Як повідомляє The Telegraph, 31-річному бразильцеві запропонували трирічний контракт, за яким він би отримував близько 6 млн євро на рік. Однак, ексгравець донецького Шахтаря відмовився переходити в МЛС і виявив бажання продовжити свої виступи у Європі.

Нагадаємо, Вілліан покине Челсі після закінчення поточного сезону, оскільки сторони не змогли дійти згоди щодо продовження контракту. Повідомлялося, що Тоттенгем запропонував футболісту вигідний контракт і тепер чекає відповіді.

Вілліан забив 4 м’ячі та віддав 3 гольові передачі у 7 матчах після поновлення АПЛ. Також бразилець встановив історичне досягнення: він – перший гравець в чемпіонаті Англії, якому вдалося відзначитися голом в кожному з 12-ти місяців року.

Вілліан виступав за Шахтар з 2007-го по 2013-й рік. За цей період він вигравав з Гірниками Кубок УЄФА, чотири рази перемагав у чемпіонаті України, та тричі тріумфував у Кубку та Суперкубку України.

Читайте також: Бомбардир для збірної. Українець продовжив гольову серію. ВІДЕО та лідер Зорі за крок від переходу до відомого європейського клубу. Відомі деталі угоди

Читайте також