Гроші важливіше за бажання гравця? Барселона може вигнати чемпіона світу

12:23, 27 червня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Ситуація в каталонському клубі дуже серйозна

Як інформує іспанський Sport.es, Барселона прагне у будь-який спосіб позбутися Самюеля Умтіті цього літа. Каталонці готові віддати 27-річного центрального захисника в оренду або й взагалі продати, якщо знайдеться покупець. Сам гравець неодноразово заявляв, що хоче залишитися в клубі і навіть відмовив Ліверпулю під час зимового трансферного вікна.

Утім одного бажання гравця замало, адже Барселона має дуже великі проблеми з фінансами. Теоретично блаугранас могли би залишити Умтіті за однієї умови – якщо гравець піде на суттєве зниження заробітньої платні (що малоймовірно). Тому якщо француз відмовиться скоротити зарплатню чи покинути клуб, керівництво каталонців може достроково розірвати з ним контракт в односторонньому порядку. Юристи вже вивчили це питання. Та все ж в іспанському гранді сподіваються вирішити ситуацію мирно.

Нагадаємо, Умтіті входить до восьми найвисокооплачуваніших футболістів у команді, але при цьому майже не грає. Через травму коліна французький оборонець уже давно втратив місце в основі Барселони. Поточного сезону він зіграв у 16-ти матчах, у 8 з яких виходив на заміну.

Читайте також: Моурінью потрібні найкращі! Рома націлилися на гравця збірної України

Читайте також