Характер і клас. Динамо завдяки крутим голам подужало СК Дніпро-1. ВІДЕО

17:54, 10 квітня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Перед матчем із Шахтарем на Динамо чекав непростий поєдинок з СК Дніпро-1

Втрата Сидорчука на матчя із Шахтарем

Підопічні Йовічевича у першому таймі гри з киянами поставили перед командою Луческу надскладне завдання. Номінальні господарі не змогли створити за перші 45 хвилин біля воріт Юрчука майже нічого.

Не обійшлося без неприємностей для Динамо. Сергій Сидорчук на 40 хвилині порушив правила проти хорвата Маріо Чуже, за що отримав від арбітра зустрічі Ігоря Пасхала жовту картку. Це попередження стало для капітана киян четвертим в сезоні, тому наступний матч лідера чемпіонату гравець збірної України пропустить. Наступна гра – з Шахтарем!

Голи і вилучення

Після перерви Динамо все ж взялося до справи з більшим натхненням. Команда Луческу стало інтенсивніше атакувати і це досить швидко дало результат, хоч і зі стандарту. На 58 хвилині Карлос Де Пена подав на дальню стійку воріт Юрчука з кутового, куди увірвався Віталій Миколенко, який злету поцілив у дальній кут воріт СК Дніпро-1 – 1:0.

Фото ФК Динамо Київ

На цьому неприємності для команди Йовічевича лише розпочалися. На 61 хвилині Довбик відмахнувся від Забарного, а Пасхал оцінив порушення на жовту картку, яка виявилася для нападника збірної України другою у матчі – вилучення.

Минуло ще 6 хвилин і номінальні господарі матчу на Дніпро-Арені забили вдруге. Сидорчук перехопив м’яч в центрі поля, відпасував на Родрігеса, а люксембуржець спробував повторити свій подвиг матчу з Олександрією. Юрчук удар атакувального гравця киян відбив, але на добиванні свою майстерність продемонстрував Сидорчук – ідеальний за траєкторією політ м’яча у кут воріт – 2:0!

Міг один гол відквитати Олексій Хобленко, але нападнику СК Дніпро-1, який після передачі Тейлора з лінії воротарського майданчика Бущана пробивав про воротах Динамо, забракло влучності.

Динамо перемагає у Дніпрі і з хорошим настроєм (хоч і з втратою капітана) готується до очної битви з Шахтарем. Поки що відрив від гірників становить порівняно комфортні 7 очок.

Читайте також: Несподіванка для Зінченка і шок Гвардіоли. Ман Сіті ганьбиться у матчі з Лідсом

Читайте також