Хацкевич: Треба йти в атаку великими силами

17:32, 13 березня 2019

Коли як не з Челсі показувати свій рівень?

Такої думки дотримуються у тренерському штабі Динамо перед матчем-відповіддю 1/8 фіналу Ліги Європи. Вже завтра на НСК Олімпійський киянам належить відіграти дефіцит у три м’ячі, пропущені тиждень тому на Стемфорд Бридж.

Олександр Хацкевич напередодні матчу говорив в основному про кадрові проблеми і рішення. Так, тренер Динамо функції джокера в атаці у зв’язку з травмою основного нападника Франа Соля віддасть досвідченому Денисові Гармашу.

Денис чудово проявив себе на цій позиції у матчі з київським Арсеналом, забивши два м’ячі. Але ж рівень того і нинішнього суперників Динамо діаметрально протилежний, як небо і земля.

План на гру у нас, звичайно, є. Треба йти в атаку великими силами. Потрібно ризикувати у цьому матчі. Зрозуміло, що три м’ячі — велика перевага для Челсі, але дива стаються як у футболі, так і в житті. Однак ми сподіваємося не тільки на диво. Надіємося забити швидкий м’яч. А далі гра сама підкаже, як треба діяти. Рахунок першого матчу говорить, що ми змушені атакувати, причому великими силами, і ризикувати. Але разом з тим не забувати про оборону. Ігрова дисципліна має бути як в атаці, так і при обороні, – основний посил Олександра Хацкевича.

За рахунку 0:3 після першого матчу вболівальники Динамо сподіваються на диво. Інакше спробу киян повернутися у гру і не назвеш. І якщо у складі киян особливих змін порівняно з матчез проти Арсенала не планується, то має зберегтися і настрій команди, що був у тій грі. Звісно, про рівень суперників промовчимо, але ж коли, якщо не зараз?

Нагадаємо, матч стартує 14 березня о 19:55 на НСК Олімпійський.

Читайте також