Хемес: Вперше переміг Реал – тепер можна помирати. Усі емоції чергового приниження мадридців

10:36, 29 квітня 2019

Мадридський Реал не перестає шокувати своїх вболівальників. Мабуть, кожен, хто вболіває за галактикос вже просто мріє, щоб цей сезон якнайшвидше закінчився. Реал зазнав чергової поразки в чемпіонаті. На цей раз від Райо Вальєкано. Підопічні Зідана програли 19-й команді чемпіонату Іспанії.

Loading...

Цей програш для Реала став вже десятим у цьому сезоні. Таке із королівським клубом сталось вперше за останні десять років. Єдиний м’яч у поєдинку на рахунку Ембарби, який забив із пенальті. Найприкріше для Зідана і його команди те, що Реал програв матч повністю по грі. У вершкових практично не було гольових моментів. Саме на цьому акцентував головний тренер вершкових вже після матчу.

Інколи ти можеш просто не реалізувати свої моменти. Але сьогодні їх у нас просто не було, ми нічого не створили. Ми маємо бути дуже розлюченими і я дуже розлючений, адже сьогодні постраждав наш імідж. Я не шкодую, що повернувся у Реал, швидше навпаки. Потрібно пережити цей кризовий період. Але так грати не можна.

Бейл думає про щось інше, а не про футбол? Я не знаю, запитайте у нього особисто.

Ми не віддавались ні в чому: ні у боротьбі, ні у бажанні, ні у русі. В мене немає пояснення. Я б хотів, щоб сезон якнайшвидше закінчився, але нам ще потрібно зіграти три матчі і придумати щось інше. Не можна завершувати сезон так, як сьогодні. Потрібно поважати футбол. Я завжди буду звхищати своїх гравців, але не сьогодні. Така ситуація. Так грати не можна.

Захисник Реала Вальєхо запевнив журналістів, що йому і його одноклубникам вистачає мотивації, аби гідно завершити цей сезон.

Ми приїхали сюди і сподівались перемогти, але не вийшло. Нам не потрібна додаткова мотивація. Не потрібно грати у Лізі Чемпіонів чи боротись за чемпіонство, щоб мати мотивацію грати у цій футболці. 

Пенальті? Я намагався виграти позицію, але недостатньо ефективно. В Примері часто дають пенальті. Нам потрібно відпочивати, бути спокійними і насолоджуватись своєю професією.

І зовсім іншими були емоції у головного тренера Райо Вальєкано. Пако Хемес був дуже задоволений грою та результатом у виконанні своєї команди.

Ми провели вражаючий матч у всіх розуміннях проти однієї із найкращих команд світу. Не думаю, що відсутність трофейних амбіцій Реала применшує наші заслуги. Райо зіграв вище своїх можливостей. Ми розуміли, що в разі поразки наша історія в Примері могла би закінчитись. 

До цього у своїй тренерській кар’єрі я не обігрував Реал. Тепер я спокійно можу помирати, адже ми це зробили.

Читайте також