Геніальний асист Циганкова вирішив! Жирона перемагає завдяки українцю. ВІДЕО

23:58, 09 березня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У 28-му турі Ла Ліги Жирона на Естадіо Муніципаль де Монтіліві приймала Осасуну.

Українські зірки каталонського клубу Віктор Циганков та Артем Довбик звично вийшли у стартовому складі. Нападник Жирони відправив м'яч у сітку воріт суперника уже на 9-й хвилині, але цей гол не зарахували, оскільки форвард перебував у положення поза грою.

Loading...


Та на 13-й хвилині відзначився результативною дією інший українець. Віктор Циганков розкішною розрізною передачею між трьох захисників вивів на удар Порту, який ударом в дотиком із меж штрафного майданчика прошив голкіпера – 1:0.

Loading...

 Загалом у першій половині зустрічі було обмаль моментів. Окрім гола, можна пригадати тільки нагоду Осасуни у середині тайму, коли гості пробивали із меж штрафного майданчика, але м'яч пройшов повз ворота.

У другому таймі в Довбика був дуже гарний момент, щоби відзначитися. На 64-й хвилині після подачі з кутового український нападник пробивав головою із лінії воротарської зони, але голкіпер у стрибку зробив сейв. На 81-й хвилині Довбика замінив Стуані.

Усі питання про переможця зустріч зняв Савіо. На 86-й хвилині він отримав передачу від Гарсії у штрафному майданчику і точним ударом відправив м'яч у кут воріт – 2:0.

Loading...


Після цієї перемоги Жирона набирає 62 бали і повертається на другу сходинку.

Читайте також: Коли отримав шанс показати себе. Голкіпер Арсенала привіз курйозний гол. ВІДЕО

Читайте також