Герой Жирони! Циганков дублем рятує свою команду від поразки у Ла Лізі. ВІДЕО

19:10, 18 березня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Цього разу українець відзначився у виїзному поєдинку 26-го туру Ла Ліги з Райо Вальєкано.

Loading...


Жирона пропустила уже в середині першого тайму: Ісі Паласон наважився на удар із метрів тридцяти і м'яч залетів у дев'ятку воріт каталонців – 1:0.

Та вже на 29-й хвилині гості зрівняли рахунок і зробив це Віктор Циганков. Український вінгер опинився першим на добиванні після удару Кастельяноса і переправив м'яч у сітку – 1:1.

Photo by Getty Images

На 34-й хвилині гравці Райо Вальєкано відновили свою перевагу у рахунку. Трехо у штрафному майданчику накрутив двох захисників і дуже сильно пробив у дальній кут – 2:1.

Наприкінці першого тайму господарі могли забивати з пенальті, проте Трехо з позначки не переграв голкіпера. Арбітр змусив перебивати одинадцятиметровий, оскільки один із гравців Жирони вбіг до штрафної зони до удару. Але і з другої спроби у Райо Вальєкано нічого не вийшло. Трехо вирішив розіграти пенальті і відкотив під удар Паласону, але той зарядив м'яч вище воріт.

По перерві Віктор Циганков знову зрівняв рахунок у зустрічі. Ернандес прострілив з лівого флангу до штрафної зони, українець випередив захисника і прошив голкіпера господарів – 2:2.

Більше забитих м'ячів у зустрічі не було і матч завершився із рахунком 2:2. Після 26-ти турів Жирона має 31 бал.

Читайте також: Я не проти подати у відставку© Коментар Луческу після поразки Динамо від Зорі

Читайте також