Хобленко приносить перемогу Бресту

09:38, 17 вересня 2018

Олексій Хобленко відзначився дублем в матчі з Торпедо-Белаз і приніс перемогу брестському Динамо. Українець втретє цього сезону з’явився на полі із перших хвилин. Командна зв’язка Нойока і Хобленка з перших секунд встановила тотальне домінування над суперником, і до 10-ї хвилини команда вже мала вигравати з різницею у два голи. Один із цих потенційно гольових моментів був саме у Хобленка. Олексій втік за спини захисникам, прокинув м’яч повз голкіпера, але не поцілив у ворота із гострого кута. Та досить швидко українець виправився.

Хобленко відгукнувся на фланговий навіс, перевисів у повітрі захисника і прошив ударом головою голкіпера. На цьому наш легіонер не заспокоївся і на заключних хвилинах першого тайму забив удруге.

Цей гол українця був дуже схожим на перший. Знову атака правим флангом, подача і удар головою. Рахунок 2:0 більш ніж влаштовував господарів, а значна перевага в класі нівелювала усю можливу загрозу з боку Торпедо. Динамо здобуло впевнену перемогу, а на бомбардирському рахунку Хобленка вже 3 гола та 1 асист в 4 зіграних матчах цього сезону.

Цілком логічно, що по завершенні гри саме Хобленка було визнано найкращим гравцем матчу.

Читайте також