Хочу закінчити кар’єру в Металісті!© Колишня легенда Харкова мріє про повернення в Україну

09:49, 18 квітня 2021
ТРАНСФЕРИ

Зірковий легіонер прагне повернутися у Металіст! Колишній нападник харків’ян Жажа Коельйо заявив, що прагне повернутися в Україну і закінчити кар’єру у Харкові.

Зараз я перебуваю в Ріо. У мене закінчився контракт із тайським клубом Чіанграй Юнайтед. Чув про те, що у Харкові Ярославський збирається відроджувати Металіст. Я маю непереборне бажання закінчити кар’єру в клубі, де я був ідолом. Я зберіг чудові відносини з керівництвом і чекаю, що мені запропонують контракт. Дуже хочу закінчити кар’єру там, де вболівальники ставилися до мене з особливим теплом і любов’ю, – розповів Жажа в інтерв’ю FanDay.

Жажа Коельйо вже одного разу повертався у Металіст. Взимку 2013-го бразилець був придбаний у Аль-Ахлі за 2,5 мільйона євро. Однак у 23 матчах забив лише 7 м’ячів і знову покинув клуб. А ось перший прихід Жажи у Металіст був просто феєричним. Бразилець швидко став кумиром фанів Металіста. Загалом за харківський клуб 35-річний Жажа Коельйо зіграв 99 матчів, в яких відзначився 43 голами і 18 асистами.

Читайте також: Прощався зі сльозами, але був готовий зрадити? Тайсон ледь не проміняв Шахтар на ворога.

Читайте також