Гол і два асисти! Малиновський запалив за Аталанту у матчі Ліги Європи. ВІДЕО

23:49, 10 березня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи Аталанта вдома приймала Леверкузенський Баєр.

Loading...


Руслан Малиновський вже звично для себе розпочинав поєдинок у стартовому складі.

Початок зустрічі пройшов доволі невдало для команди Джан П’єро Гасперіні. Уже на 11-й хвилині бергамаски пропустили. Арангіс ударом з лінії штрафного майданчика відправив м’яч у правий від себе кут воріт – 0:1.

Та у середині першого тайму рятувати Аталанту взявся Руслан Малиновський. Спочатку українець забив. Сталося це на 23-й хвилині. Малиновський обігрався у стіночку з Муріелем і з 10 метрів вколотив м’яч у сітку воріт суперника – 1:1.

А ще за дві хвилини український півзахисник записав до свого активу асист. Він вивів на ударну позицію Муріеля, який свій момент не змарнував – 2:1.

На старті другого тайму Малиновський знову віддав результативну передачу на того ж таки Муріеля. Український півзахисник відпасував до штрафного майданчика на колумбійця, той обробив м’яч і завдав удару у кут воріт – 3:1.

На 63-й хвилині Баєр відквитав один гол. Діабі отримав м’яч поблизу штрафної зони Аталанти, прибрав двох захисників і пробив точнісінько під стієчку воріт Муссо – 3:2.

Більше забитих м'ячів у зустрічі не було. Тож, Аталанта перемагає Баєр з рахунком 3:2, а Руслан Малиновський стає одним із головних авторів тріумфу бергамасків у цьому поєдинку.

Читайте також: Присягнув на вірність російським псам. Шокуючі деталі про перебіжчика Тимощука

Читайте також