Гол, якого не було. Ворскла відреагувала на кричущу помилку сербського арбітра

11:08, 28 липня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Полтавський клуб на своєму офіційному сайті зробив заяву щодо скандального епізоду.

Ворскла у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій поступилася АІКу з рахунком 0:2 (3:4 за сумою двох матчів) і покинула турнір. Утім, велике обурення і невдоволення в усіх українських фанів викликав другий м'яч, який забили шведи (точніше не забили).

Головний арбітр поєдинку серб Мілош Міланович без жодних сумнів вказав, що м'яч перетнув лінію воріт і зарахував гол. Хоча, окрім нього та бокового рефері, цього більше ніхто не побачив. Хіба що, гравці АІКа, які раділи такому розвитку подій.


Можна зрозуміти все: і нереалізовані командою Скрипника свої моменти, і те, що фортуна ніби обирає сильнішого і так далі. Але… коли вирішальний м’яч зустрічі, забитий в овертаймі, ЯКОГО НЕ БУЛО, зараховується без будь-якої тіні сумніву, то це вже й мова про суддівські подвійні стандарти. Сербові Мілошу Мілановичу разом із помічниками сьогодні дорікають всі українські вболівальники футболу, для яких гра номер один у цей складний час, без перебільшення – ковток повітря. І мали ж всі підстави розраховувати на вихід Ворскли до наступного етапу Ліги конференцій, якби не те саме "але", – написала Ворскла на своєму офіційному сайті.

Читайте також: Урок неадекватам. Луческу не прийшов на пресконференцію через дії турецьких фанів

Читайте також