Гола Циганкова не вистачило! Жирона провалюється у матчі з Атлетиком. ВІДЕО

00:01, 20 лютого 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Жирона у 25-му турі чемпіонату Іспанії гостювала в Атлетика Більбао. У стартовому складі каталонців вийшов і Віктор Циганков, і Артем Довбик.

Loading...


Поєдинок для команди Мічела розпочався не дуже приємно. Уже на 2-й хвилині вони пропустили. Гарсія віддав недбалу передачу з флангу у центр прямо на Беренгера, гравець Атлетика, коли отримав м'яч, увійшов до штрафного майданчика і сильно пробив у кут – 1:0

Loading...


Після цього господарі могли ще забивати, але після удару Вільямса врятувала стійка.

Жирона зуміла зрівняти рахунок лише на старті другого тайму. На 49-й хвилині відзначився Віктор Циганков! Українець після прострілу від Мартіна з декількох метрів переграв голкіпера – 1:1.

Loading...


Та на гол українського вінгера Атлетик відповів двома забити м'ячами і знову не обійшлося без обрізки від гравців Жирони. Спочатку, на 56-й хвилині, баски перехопили м'яч поблизу воріт каталонців, Гурусета одразу віддав передачу до штрафного майданчика на Беренгера, який у дотик прошив Гассанігу – 2:1.

Loading...


А потім, на 60-й хвилині, господарі забили втретє. Альварес виконав довгу діагональ з власної половини поля, захисники Жирони примудрилися помилитися в простому моменті та не вибили м'яч і він дійшов до Вільямса. Той увійшов до штрафної зони і пробив точно у кут воріт – 3:1.

Loading...


Після цього захисники Жирони знову ледь не привезли гол на свої ворота та цього разу врятував Гассаніга.

На 75-й хвилині надію на камбек подарував Ерік Гарсія. Саме він забив головою після навісу зі штрафного – 3:2.

Loading...


Підопічні Мічела кинулися відігруватися і ледь їм це не вдалося на 4-й додатковій хвилині, але Вівіан головою виніс м'яч з порожніх воріт після удару Соліса.

Тож, Жирона поступається з рахунком 2:3 і втрачає шанс підібратися до Реала, який зіграв унічию в матчі з Райо Вальєкано (1:1). Тепер команда Довбика і Циганкова відстає від мадриців на 6 очок. Окрім того, в спину вже дихає Барселона, яка має лише на 2 бали менше, ніж Жирона.

Читайте також: Мбаппе буде не єдиним придбанням?! Реал заплатить за ще одного форварда

Читайте також