Хто, де і коли з українських клубів гратиме в єврокубках наступного сезону. Увесь розклад!

12:52, 10 травня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

П’ять клубів представлятимуть Україну на євроарені

В завершальному 26-му турі УПЛ визначилися останні представники України в єврокубках наступного сезону. Останнім 5-м представником стала полтавська Ворскла завдяки перемозі над Минаєм (2:1) і поразці Десни у матчі з Маріуполем (1:4). Таким чином, у сезоні 2021-2022 Україну в єврокубках представлятимуть: Динамо, Шахтар, Зоря, Колос і Ворскла.

Динамо

Переможець чемпіонату Україну розпочинає одразу з групового раунду Ліги чемпіонів. Жеребкування відбудеться 26-го серпня, а перший тур — 14/15 вересня.

Шахтар

Гірники стали віцечемпіонами України, тому свій шлях розпочинатимуть з третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Жеребкування пройде 19-го липня, а перший поєдинок і матч-відповідь відбудуться 3/4-го та 10-го серпня відповідно. Якщо Шахтар зазнає поразки у матчах кваліфікації, то команда відправиться до групового етапу Ліги Європи.

Зоря

Бронзовий призер луганська Зоря розпочне свій шлях у єврокубках з плей-оф раунду Ліги Європи. Жеребкування — 2-го серпня, а перший матч і матч-відповідь — 19-го та 26-го серпня відповідно. Якщо луганці програють, то автоматично потрапляють до групи Ліги Конференцій.

Колос

Клуб, який за підсумками чемпіонату посів 4-ту сходинку, стартуватиме у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Конференцій. Жеребкування — 19-го липня, матчі пройдуть 5-го та 12-го серпня.

Ворскла

П’ята команда УПЛ розпочне євросезон з другого кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій. Жеребкування відбудеться 16-го червня, поєдинки — 22-го та 29-го липня.

Скрін УАФ

Читайте також: Ніякого Голанда! Реал та Барселона поборються між собою за іншого відомого форварда

Читайте також