Інтер – Баєр. Екcперт Parimatch – Олександр Шовковський зробив свій вибір

16:39, 10 серпня 2020
ПРОГНОЗИ

Прогноз на матч Інтер – Байєр: міланська команда вийде до півфіналу Ліги Європи. Коефіцієнт – 1.6

Варто розглянути такі варіанти для ставки:

Перемога Інтера з форою (0) – 1.5

Обидві заб’ють – 1.7

ТБ 2.5 – 1.8

Індивідуальний тотал Інтера більше 1.5 – 2.0

Перемога Інтера – 2.1

Перемога Інтера в один м’яч – 3.9

Зустріч Інтера та Байєра, напевно, найцікавіша серед чвертьфіналів, адже обидві команди претендують на перемогу у Лізі Європи. З одного боку, до титулу лише три матчі, з іншого, кожен суперник зараз вже дуже серйозний. Інтеру і Байєру з жеребом не пощастило – все ж таки були більш прості варіанти. Доведеться доводити свій клас у складному протистоянні.

Форма Інтера

Виникало багато питань щодо зацікавленості Інтера у Лізі Європи. Деякі італійські експерти вважали, що Антоніо Конте не стане боротися за цей трофей – якщо Інтер швидко вилетить, то у гравців буде більше часу на відпочинок, адже невдовзі вже треба починати підготовку до нового сезону. Інтер міг легко вилетіти від Хетафе, якщо б захотів, але, схоже, команда буде боротися за трофей.

Хетафе чудово провів як мінімум половину першого тайму, створивши багато моментів, після перерви іспанці заробили пенальті, але не забили. Тотальної переваги у Інтера зовсім не було, але клас команди все ж таки дався взнаки – міланці перемогли з різницею у два м’ячі завдяки голам Лукаку та Еріксена.

Таким чином Інтер не програє вже дев’ять матчів поспіль: шість перемог, три нічиї. Останні чотири матчі італійці виграли з загальним рахунком 9:0. Вони не пропускають п’ять матчів поспіль, а в чотирьох матчах відзначилися як мінімум двічі.

Новини Інтера

У матчі з Хетафе обійшлося без пошкоджень, і ніхто з гравців Інтера, які перебували «на картці», не отримав попередження. Отже нових втрат немає. Більш того – Стефано Сенсі майже відновився і, можливо, потрапить до заявки. Півзахисник був одним з ключових гравців Інтера на старті сезону, але потім багато пропустив через травму. Його повернення – хороша новина.

Травмований лише Матіас Весіно, який у будь-якому випадку навряд чи грав би в основі. Отже вибір у Конте – він навіть може дозволити знову залишити у запасі Еріксена, аби той підсилив гру у другому таймі.

Щодо скандальних заяв тренера після закінчення чемпіонату, то наразі все тихо. Кажуть, що Конте зустрінеться з президентом по завершенню Ліги Європи і вони обговорять стратегію на наступний сезон.

Форма Байєра

Байєр не грав офіційні матчі протягом місяця, але це не завадило ще раз перемогти Рейнджерс. Рахунок 3:1 у першій грі давав німцям перевагу, але вони закріпили її, здобувши ще одну перемогу – 1:0. Сумнівів у тому, що Байєр буде в чвертьфіналі не виникало – господарі впевнено контролювали ситуацію (65% володіння) і завдали майже у чотири рази більше ударів, ніж Рейнджерс.

Це третя перемога Байєра в останніх шести матчах, втім лише в одному випадку команда Петера Боса виграла з різницею більше ніж у гол – 3:1 з Кельном ще в середині липня. У інших двох випадках рахунок був 1:0, Герті та Баварії Байєр поступився, з Шальке зіграв внічию.

До Ліги чемпіонів Байєр – у Бундеслізі фінішував п’ятим. Але все ще можна виправити. Тож мотивація німецької команди не викликає сумнівів – у Байєрі розуміють, що можуть думати про перемогу у турнірі.

Новини Байєра

У матчі з Рейнджерс попередження отримав півзахисник Чарлес Арангіс – він пропустить чвертьфінал. Це суттєва втрата, адже мова йде про основного гравця команди, який взяв участь у 39 матчах цього сезону. Саме він асистував Діабі в останньому матчі.

Форвард Пауліньйо через травму хрестоподібних зв’язок вилетів до лютого, але він все ж таки гравець резерву. Головне, що готові грати Кевін Фолланд (12 голів, 7 асистів) та Кай Гаверц (17 голів, 9 асистів), хоча останній думками вже, можливо, у Челсі.

Інтер – Байєр. Статистика зустрічей

Інтер» і Байєр зіграли два матчі між собою – команди потрапили до однієї групи у Лізі чемпіонів 2002/2003.

Вдома Інтер Ектора Купера переміг 3:2 завдяку дублю Луїджі Ді Б’яджо та автоголу воротаря-пенальтиста Байєра Ганса-Йорга Бутта, в гостях італійці виграли 2:0 – відзначилися Обафемі Мартінс та Емре.

Інтер – Байєр. Коефіцієнти

Parimatch ставить на перемогу Інтера – 2.1. Перемога Байєра – 3.6. Подвійний шанс Байєра (Х2) – 1.5. Нічия – 3.6. Прохід Інтера – 1.6. Прохід Байєра – 2.4.

Перемога Інтера в першому таймі – 2.8. Перемога Байєра в першому таймі – 4.0. Нічия в першому таймі – 2.3. Перемога Інтера в один м’яч – 3.9. Перемога Байєра в один м’яч – 4.9. Інтер переможе і не пропустить – 3.7.

Аналітики чекають верховий матч. ТБ 2.5 – 1.8, ТМ 2.5 – 2.1. Обидві команди заб’ють – 1.7. Заб’є лише одна з команд – 2.2.

Інтер – Байєр. Сильні та слабкі сторони

Інтеру було досить складно на початку матчу з Хетафе – Байєру слід детально вивчити, як діяла іспанська команда. Хетафе ввімкнув високий пресинг, майже не пускав суперника на свою половину поля і створив декілька дуже непоганих моментів. Грати у такому ритмі довго не вийшло, але, якщо б змогли забити, то це серйозно б ускладнило завдання Інтеру.

У Байєра, звісно, інша манера гри – команда Боса намагається домінувати і не стане сидіти у захисті. До того ж тактика плей-офф тепер не працює – все вирішується в одному матчі, тому діяти треба відразу, часу чекати немає. Інтер останнім часом здобуває перемоги, але не можна сказати, що команда має яскравий вигляд – це більше успіхи, як-то кажуть, на класі. Інтер не тисне суперника, не створює безліч моментів – вистачає декількох ефективних атак.

Щодо надійного захисту міланської команди, то це саме той козир, який може допомогти Інтеру у цьому плей-оф. Забиває Інтер майже завжди, а ось з обороною були проблеми, і Конте, здається, над цим багато працював. Інтер став пропускати набагато менше, і атакувальним гравцям Байєра треба буде продемонструвати свої найкращі якості. А ще Саміру Хандановичу неможливо забити пенальті у Лізі Європи – з семи 11-метрових йому забили один.

Інтер – Байєр. Статистика

  • Інтер не програє у всіх турнірах дев’ять матчів поспіль: шість перемог, три матчі.
  • Інтер не пропустив у п’яти останніх матчах.
  • Інтер забив як мінімум двічі у чотирьох останніх матчах.
  • Байєр програв три останні матчі з італійськими командами.
  • Інтер виграв один з останніх восьми матчів з німецькими командами.
  • Інтер грає у чвертьфіналі єврокубка вперше за дев’ять років, Байєр – за 12.
  • Ромелу Лукаку забив у восьми останніх матчах Ліги Європи.

 

Інтер – Байєр. Прогноз

Той випадок, коли на півфінал можуть розраховувати обидві команди, і справа не у проблемах суперника – і Інтер, і Байєр об’єктивно достатньо сильні, аби бути претендентами на перемогу у Лізі Європи. Варто очікувати на цікавий матч, у якому все ж таки перевагу, скоріше за все, матиме «Інтер». Антоніо Конте злий після невдачі у Серії А, Інтер останнім часом став прагматичним та штампує перемоги. Навряд чи зупиняться, коли трофей так близько.

Читайте також