Істерія в Туреччині. Адана Демірспор заборонила показ матчу з Динамо просто у перерві гри. ВІДЕО

17:56, 19 лютого 2023
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Київське Динамо провело черговий спаринг на зборах у Туреччині. Цього разу команді Луческу протистояв серйозний суперник - п'ята команда турецької Суперліги Адана Демірспор, кольори якої захищає ексдинамівець Юнес Беланда. Перший тайм українські глядачі могли побачити завдяки трансляції на нашому ютуб-каналі, а от другий тайм в ефір не випустили.


Взагалі упродовж дня турецька сторона тричі забороняла показ матчу з аргументацією того, що у країні жалоба за загиблими унаслідок руйнівного землетрусу. Навіть не пропускали знімальні групи на гру. Однак, в останній момент, дали дозвіл. Адана Демірспор завернувся до президента турецької федерації, який крамоли у трансляції не побачив і дав добро. Тому перший тайм з 0:0 глядачі мали змогу подивитися. Перед перервою на полі стався досить скандальний момент. Між футболістами двох команд сталася штовханина.


Що ж сталося у перерві, сказати важко. Та представники Адани категорично виступили проти подальшого показу матчу. Спортивний директор турків у підтрибунці жорстко заявив: або зупиняємо гру, або продовжуємо, але всі журналісти і оператори мають залишити арену. Луческу розпорядився вимкнути камери і продовжити контрольний матч.

Loading...

У підсумку команди дограли унічию 0:0.

Читайте також: Викотив на гол! Український легіонер відзначився асистом в іноземному чемпіонаті. ВІДЕО

Читайте також