Італійські клуби змагаються за Моурінью

14:13, 05 квітня 2019

Екс-наставник Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью рішуче налаштований повернутись у великий футбол із наступного сезону. Португалець вже неодноразово заявляв, що хотів би себе спробувати у новому чемпіонаті. Із потенційних варіантів розглядались чемпіонати Франції та Німеччини.

Але ситуація може різко змінитись. Римська Рома серйозно зацікавлена у послугах Особливого. Керівництво клубу категорично не влаштовують виступи команди. 8-ме місце в Серії А та виліт у 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів від Порту – не ті результати, на які очікували в Римі. За інформацією італійських ЗМІ, Рома готова запропонувати Моурінью посаду головного тренера із наступного сезону.

Та на заваді планам римлян може стати Інтер. Жозе часто називав саме свій міланський етап кар’єри найкращим, а колектив у Інтері найзлагодженішим. На користь поновлення такого союзу говорить і хитка ситуація під головним тренером. Лучано Спаллетті напередодні старту цього чемпіонату отримав завдання вести боротьбу із Ювентусом за чемпіонство. А наразі Інтер змушений захищати третю сходинку Серії А. До того ж, минулого тижня Моурінью на 90 хвилин став тренером міланців. Жозе керував синьо-чорними у матчі легенд Інтера та Тоттенгема. А після матчу Моурінью був помічений в компанії спортивного директора інтернаціонале Хав’єра Занетті.

Читайте також