Іван Петряк. Чемпіон без чемпіонства

12:46, 18 травня 2019

Наслідки скандального трансферу досі не дають спокою Іванові Петряку. Нагадаємо, вінгер Ференцвароша перейшов до головного конкурента Орлів у чемпіонаті Угорщини МОЛ Віді. На відміну від Ференцвароша, де Петряк виступав на правах оренди, МОЛ викупив контракт українця у Шахтаря. Відтепер Іван – повноцінний гравець одного з найтитулованіших клубів Угорщини.

Уже колишній клуб українця Ференцварош здобув чемпіонство Вищої Ліги Угорщини. І в цьому неабияка заслуга Петряка. Тільки от український півзахисник не отримав медаль чемпіона. Про це у своєму Інстаграмі повідомив агент Петряка Іван Піроженко.

Команда зібралася попрощатися з Іваном Петряком. Звичайно, прикро, що Іван, забивши третину всіх м’ячів у цьому чемпіонському році, залишився без нагороди… Але це життя. Воно триває. Браво, команда! Це був неймовірний рік. 

Ніколи не здавайтеся! 

Звичайно, це неабияк обурило агента футболіста. У коментарях Іван Піроженко написав:

Ми вище медалей. Життя триває. Ми просто допомогли написати їм [Ференцварошу] історію.

Подивимося на їхнє благородство. Ми відпрацювали на 120 відсотків і билися за Ференцварош, місто і фанів. І медаль для свого серця ми вже отримали. А шмат заліза – це вже таке…

Примітно, що майбутній клуб Петряка з наступного сезону змінить назву. Уже увісімнадцяте за всю свою історію! На сайті команди повідомили, що МОЛ Віді стане МОЛ Фегірвар. На честь міста, яке представляє клуб.

Читайте також