Його не зупинити! Форвард збірної України знову забив. ВІДЕО

23:33, 08 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Українець продовжує забивати

Роман Яремчук відзначився у черговому турі Ліги Жупіле у домашньому матчі з Остенде. Наприкінці першого тайму гравці Гента розіграли чудову комбінацію, яка закінчилася класною розрізною передачею Безуса поміж захисників на Яремчука. Український форвард уникнув положення поза грою і технічно пробив у дальній кут – 1:0.

 

Матч так і закінчився перемогою господарів поля з рахунком 1:0. Після цього тріумфу Гент набирає 40 пунктів і виходить на 10 сходинку в Лізі Жупіле. Для Яремчука це 18-й забитий м’яч за бельгійський клуб поточного сезону.

Нагадаємо, що Роман Яремчук потрапив до розширеного списку Андрія Шевченка на матчі відбору збірної України до Чемпіонату світу 2022-го року. Безус не увійшов до цього переліку гравців, але якщо продовжуватиме роздавати гольові передачі у тому ж дусі, то цілком можливо, отримає свій шанс.

Читайте також: Новий президент – нові трансфери! Барселона збирається підписати відому європейську зірку, яку хоче Реал та Допомогти клубу усім світом! Фани Ліверпуля почали збір коштів на трансфер футбольного діаманта

Читайте також