Кадрова революція Венгера

13:53, 16 січня 2018

П’єр-Емерік Обамеянг близький до переходу в Арсенал. За інформацією The Guardian. габонець найближчим часом може переїхати до північного Лондона. Каноніри розглядають кандидатуру габонця як альтернативу Волкоту і Санчесу, які покинуть розташування гармашів.

Тим паче нападник Боруссії був відсторонений від команди на матч останнього туру Бундесліги через дисциплінарні проблеми. Габонець був відсутній на передматчевому зібранні шершнів. До того ж, за повідомленнями ЗМІ, цими вихідними Обамеянг вже мав розмову із керівництвом Боруссії на якій наполягав на трансфері. Перехід габонця до канонірів може коштувати останнім 60 мільйонів фунтів.

Одним із ключових факторів на користь Арсенала може стати персона одного зі скаутів лондонського клубу. Свен Міслінтат – екс-працівник системи Боруссії. Саме він сприяв переходу Обамеянга до складу шершнів. Окрім габонця Свен відшукав для дортмундців таких гравців як Левандовський, Дембеле, Хуммельс, Пулішич, Кагава. Міслінтат також свого часу порадив тренерському штабу звернути увагу на гравця тоді ще Шахтаря Генріха Мхітаряна. В підсумку вірменин перейшов до складу Боруссії.

Наразі Мхітарян захищає кольори Манчестер Юнайтед і не має підтримки збоку головного тренера. Півзахисник втратив місце в стартовому складі і є лише одним із гравців ротації. Загалом на рахунку вірменина 22 матчі, 2 голи та 6 результативних передач у всіх турнірах цього сезону. Саме Мхітарян може стати одиним із козирів Юнайтед в бажанні підписати Алексіса Санчеса. Очікується, що Манчестер обміняє вірменина на чилійця із доплатою.

Читайте також