Камбек з 0:2, три голи за 6 хвилин та вилучення! Дніпро-1 провів яскравий матч на зборах. ВІДЕО

17:55, 15 січня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Дніпро-1 у своєму першому матчі на зборах грав із чемпіоном Грузії Динамо Тбілісі. 


З перших хвилин Олександр Кучер випустив наступних гравців: 

Loading...


Старт поєдинку пройшов просто жахливу для української команди. Уже на 2-й хвилині підопічні Олександра Кучера пропустили. Номінальні гості перехопили м'яч біля штрафного майданчика Дніпра-1 і Мойсцрапішвілі пробив з дальньою відстані влучив у свого гравця, від якого м'яч зрикошетив, змінив траєкторію і полетів у кут воріт – 0:1.

А вже на 8-й хвилині Динамо Тбілісі забило вдруге. Кіркітадзе вийшов віч-на-віч з 19-річним Кінарейкіним і спокійно прошив голкіпера Дніпра-1 – 0:2.

Та ще до перерви гравці не просто відігралися, а я й навіть вийшли уперед, забивши три м'ячі.

Перший гол дніпрян стався на 35-й хвилині. Яніс Амаш виконав навіс з лівого флангу на дальню стійку на Довбика і нападник ударом головою відправив м'яч у сітку воріт – 1:2.

На 39-й хвилині український колектив зрівняв рахунок. Після вкидання з ауту Довбик корпусом відтіснив гравця Динамо Тбілісі і рикошетом від захисника суперника доставив м'яч на дальню стійку Гуцуляка, той пробив у дотик, але його удар заблокував один із футболістів грузинського клубу Та першим на добиванні опинився Підлепенець, який уже і добив м'яч у ворота – 2:2.

А на 41-й хвилині Дніпро-1 вийшов уперед. Довбик увійшов до штрафної зони Динамо, притримав м'яч, віддав п'ятою далі на Підлепенця, той прострілив до воротарського майданчика, куди увірвався Рубчинський, який у дотик переправив м'яч у сітку воріт – 3:2.

Другий тайм дніпряни розпочали набагато краще, ніж перший і навіть могли забивати ще. Танчик стріляв з меж штрафного майданчика Динамо Тбілісі, але гравець Дніпра-1 пробив прямо у голкіпера.

Український клуб непогано контролював м'яч, але втримати результат не зміг. На 75-й хвилині грузинський колектив зрівняв рахунок. Меквабішвілі завдав розкішний дальній удар: м'яч у польоті зміни траєкторію і Орест Костик, якого Кучер випустив на другий тайм, не очікував на такий розвиток подій і не зміг парирувати – 3:3.

На 77-й хвилині Дніпро-1 залишився у меншості. Танковський у грубому підкаті збив суперника і головний арбітр одразу показав червону картку.

Та попри чисельну перевагу Динамо Тбілісі не змогло вирвати перемогу і поєдинок завершився з рахунком 3:3.

Читайте також: ОФІЦІЙНО! Шахтар продав Мудрика у Челсі. Гірники назвали божевільну суму трансферу

Читайте також