Капітан наближає до чемпіонства! Ман Сіті Зінченка розібрався з Челсі в ТОП-матчі АПЛ. Відео

16:26, 15 січня 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У центральному матчі 22-го туру АПЛ Манчестер Сіті приймав Челсі. На жаль, Олександр Зінченко не зміг взяти участь у цьому поєдинку через коронавірус.

У першому таймі ігрова перевага була на боці Ман Сіті. Підопічні Гвардіоли традиційно багато комбінували та намагалися діяти нестандартно на чужій половині поля. Найкращий момент був у Гріліша. Гравці команди Тухеля втратили м'яч біля власного штрафного майданчика, Гріліш підхопив, зблизився з Кепою і пробив. М'яч влучив голкіперу у стегно і полетів повз ворота.

Лондонці більше сподівалися на швидкі контратаки та прориви потужного Лукаку. Але містяни дуже організовано діяли в обороні. Як наслідок – жодного удару по воротах Едерсона з боку гравців Челсі у першому таймі.

На початку другого тайму Лукаку не реалізував дуже хороший момент – Сіті врятував Едерсон.

Господарі відповіли непоганим ударом зі штрафного від Де Брюйне. Бельгієць пробив під поперечку, але Кепа перевів м'яч на кутовий. Вже за декілька хвилин і Кепа не врятував Челсі. Де Брюйне отримав м'яч у центрі поля, змістився ближче до штрафного майданчика (на шляху обігнав Канте) і класно пробив у лівий від голкіпера кут – 1:0.

Лондонці так і не спромоглися створити проблеми містянам у другому таймі.


1:0  перемога Ман Сіті, яка дозволила команді Гвардіоли ще більше укріпити свої позиції в АПЛ. Містяни лідирують і випереджають Челсі в турнірній таблиці вже на 13 очок.

Читайте також: Нападник Динамо замість "легенди". Ще один італійський клуб хоче форварда киян

Читайте також