Караваєв: Вибачився перед командою і вибачаюся перед вболівальниками

13:05, 07 серпня 2019

Динамо поступилося у першому матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів Брюгге з рахунком 0:1. Що сказав тренер та гравці після матчу? Читайте їхні коментарі.

Олександр Хацкевич, головний тренер Динамо:

Момент з пенальті? Це гра, всі помиляються. Пропустили м’яч, втратили впевненість. Найголовніше, що у другому таймі відсунули гру від своїх воріт, мали декілька можливостей забити. Всі наші заміни були на підсилення атаки. Ми хотіли забити і не відсиджуватися в обороні задля збереження рахунку.

Родрігес випадав? Це вам журналістам так здається, а я трішки з іншого боку дивлюся. Видно його якості. Він добре відкривається. Можна шукати його в коридорах.

Циганкову важко дався один тайм? В атаці він загострював, знайшов момент для удару. Бракує тільки ігрового тонусу.

Не вистачило Шепєлєва? Вова більш спокійний гравець в плані контролю м’яча. На передматчевому тренуванні був неприємний момент і через це він не зміг взяти участь у цьому матчі.

Віталій Миколенко, захисник Динамо:

Чи допомогли заміни в другому таймі? Гравці, що вийшли у другому таймі підсилили гру, додали в атаці своєю свіжістю.

Що просив Хацкевич у перерві? Просив заспокоїтися, грати у свій футбол. Гадаю, що трішки у другому таймі покращили гру.

Олександр Караваєв, півзахисник Динамо:

Що сталося в епізоді з пенальті? Наче позицію обрав правильно, хотів зіграти в м’яч, але суперник прокинув. Вся провина лежить на мені. Я вибачився і перед командою, і перед вболівальниками вибачаюся, оскільки не було б цього пенальті, то все було би по-іншому. Ми мали моменти, могли забити. Всю провину беру на себе і вибачаюся.

Наскільки непросто буде забити вдома? Психологічно буде важко. Але я впевнений, що на стадіоні нас підтримає багато вболівальників, гнатимуть нас вперед, в нас все буде виходити і ми заб’ємо.

Вітя Циганков був дуже засмучений після матчу? Хлопець пропустив збори, не набрав кондиції. Зараз в кожному матчі треба давати результат. Ми всі його підтримуємо. Через матчі він набере форму і все буде добре. Потрібен час.

Фото Footballhub

Микита Бурда, захисник Динамо:

Все нормально. Ми проаналізуємо цю гру. У нас є ще один матч. Будемо думати позитивно і сподіватися, що пройдемо далі.

Було чимало чимало дрібних помилок? Так, було таке. Особливо у першому таймі. В другому таймі вже зіграли спокійніше. Першу половину програли в якомусь психологічному аспекті. Ми своїми помилками давали впевненість супернику. Плюс їх трибуни вели. Постараємося це в Києві виправити.

Помилка Караваєва? Це могло бути з кожним. Він досвідчений футболіст, впорається. Ми його всі підтримали.

Здавалося, що Жерсон Родрігес ще не розуміє гру? Це перша гра. Немає зіграності з партнерами. Від гри до гри він набиратиме.

Читайте також: Ребров показує клас. Ференцварош захоплює перевагу у дуелі з Динамо Загреб.

Читайте також