Карпати – Олександрія. Реалізація понад усе

13:57, 28 квітня 2018

Карпати та Олександрія – команди, які вже тривалий час не знають поразок. Леви перемогли у чотирьох останніх матчах, а безпрограшна серія команди Шарана налічує 8 матчів.

Вдома господарями становища у перші хвилини стали львів’яни. Капітан Андрій Нестеров забив Олександрії вже на 4 хвилині після подачі з кутового! Стартовий відтинок матчу був повністю за господарями. Традиційно небезпеку біля чужих воріт створював Карраскаль. Хорхе ефектно прибрав двох суперників на лінії штрафного майданчика, але пробив в руки Паньківу.

В середині тайму олександрійці зі штрафного мало не зрівняли рахунок – виручила поперечка, але перший тайм господарі все одно виграти не зуміли. На 35 хвилині забив Євген Банада – 1:1.

Початок другого тайму, як і кінець першого, активніше провели гості. Локальна перевага дуже швидко втілилася у перевагу матеріальну. Менш ніж за 30 секунд олександрійці подолали дистанцію від власних воріт до чужих. Захисники левів прогавили діагональ Грицука на Сітала і той спокійно переграв голкіпера Карпат.

Львів’яни кинули усі сили задля порятунку матчу. Володимир Шаран відреагував виходом третього центрального захисника. Олександрійці надійно зацементували власний штрафний майданчик і навіть численні підключення голкіпера Карпат Олексія Шевченка наприкінці матчу не допомогли Карраскалю та компанії, 1:2. Олександрія збільшує свою безпрограшну серію до 9 поєдинків, а Карпати не зуміли оновити рекордний показник за кількістю здобутих поспіль перемог.

Читайте також