Катастрофа ПСЖ: Кавані не зіграє проти МЮ

15:39, 10 лютого 2019

Форвард ПСЖ Едісон Кавані точно пропустить матч 1/16 фіналу Ліги Чемпіонів з Манчестер Юнайтед. Також уругваєць ризикує не зіграти і в матчі-відповіді у березні.

Нападник отримав травму в суботньому матчі Ліги 1, коли ПСЖ мінімально обіграв Бордо. До речі, переможний м’яч забив той таки Кавані – уругваєць майстерно виконав пенальті. Але уже на початку другого тайму форвард опинився на газоні і продовжити поєдинок не зміг.

Кавані отримав травму стегна. Наразі футболіст ще проходить медогляд. Але оточення гравця переконане, що 12 лютого у матчі проти команди Сульшера у складі ПСЖ Кавані не зіграє. Це велика втрата для чемпіонів Франції, оскільки Неймар також перебуває в лазареті. Тож у матчі з МЮ Кіліан Мбаппе та Ерік-Максим Чупо-Мотінг залишаються єдиною ударною силою парижан.

До слова, у поєдинку з Бордо існувала загроза травми і в Марко Вератті. Але схоже, що на італійця розраховують у грі проти Манчестера.

Головний тренер ПСЖ Томас Тухель прокоментував травму свого нападника для Telefoot :

 Сьогодні зранку ми не отримали хороших новин. Наразі Кавані проходить обстеження у тренувальному центрі. Мені здається, результати будуть невтішними для нас. Я хвилююсь не тільки через те, що ключові гравці травмовані, а ще тому, що у вирішальних матчах Ліги Чемпіонів неабиякий тиск. Мені потрібні досвідчені виконавці, які зможуть впоратися із цим тиском.
 

Натомість Уле Гуннар Сульшер має непогані шанси продовжити свою серію безпрограшних матчів не тільки в Англії, а й у єврокубках. Нещодавно норвежець тріумфував у матчі із Фулгемом.

А колишня зірка МЮ Вейн Руні розглядає Почеттіно як кандидата на посаду тренера Манчестера. Але тільки в тому разі, якщо на цю посаду не призначать Уле Гуннара Сульшера.

 

Читайте також