Казкове повернення. Арсенал із Зінченком розбиває ексклуб українця в Лізі чемпіонів. ВІДЕО

00:20, 21 вересня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Довгоочікуване повернення Арсенала в Лігу чемпіонів відбулося.

Loading...


Команда Артети в Лондоні "гостинно" прийняла ПСВ і вже на 8 хвилині Сака потішив місцевих уболівальників. Віцечемпіони Англії вивели Едегора на ударну позицію, норвежець потужно пробив – голкіпер нідерландської команди відбив, але першим на добиванні опинився Сака – 1:0!

Господарі не збавляли обертів і, змарнувавши декілька нагод, знову забили. На 20 хвилині Жезус підхопив м'яч у центрі поля, відпасував на Сака, а той викотив під удар Троссарду, який пробив точно під стійку воріт ПСВ – 2:0.

Арсенал не заспокоївся і до перерви ще раз (лише раз, бо Бенітес рятував після класних ударів канонірів) забив. На 38 хвилині Троссард отримав класний пас із глибини, прицілився і подав точно на Жезуса, який мав час прийняти м'яч у штрафному майданчику суперників і пробити у дальній кут воріт нідерландського гранда – 3:0!

Після перерви команда Мікеля Артети трішки заспокоїлася. Іспанський фахівець змінив на 58 хвилині Зінченка, для якого цей матч був по-своєму особливий, адже українець виступав за ПСВ у сезоні 2016/2017. ПорталWhoscored оцінив гру гравця збірної України на 6,6 бала. 

Вже без Зінченка (а також Сака, Жезуса і Троссарда) лондонці забили ще. На 70 хвилині Едегор дальнім ударом поцілив точно у дальній нижній кут воріт Бенітеса.

Читайте також: Різко про молодь Шахтаря. Колишня зірка донецького клубу завернувся до талантів

Читайте також