Хет-трик Довбика і гол Циганкова. Українці знищують Рамоса і Ко в Ла Лізі. ВІДЕО

23:57, 21 січня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Жирона в 21-му турі чемпіонату Іспанії вдома приймала Севілью. У стартовому складі каталонців Мічел випустив і Артема Довбика, і Віктора Циганкова.

Loading...


Першими у цій зустрічі забили гості. Сталося це на 10-й хвилині. Педроса віддав точну передачу до штрафного майданчика Жирони на Ромеро, якого загубили захисники, і нападник у дотик переправив м'яч у сітку воріт – 0:1.

Loading...


Та усмішку з облич фанів та гравців Севільї прибрав Артем Довбик, а точніше його ХЕТ-ТРИК, який гравець оформив за ШІСТЬ ХВИЛИН!

На 13-й хвилині український форвард замкнув навіс від Савіо, пробивши головою у протихід воротарю – 1:1.

Loading...


На 15-й хвилині нападник збірної України вивів свою команду вперед. Гравці Жирони розігнали чудову атаку, Савіо відпасував до штрафної зони на Порту, той у дотик скинув на Довбика і форвард спокійно прошив голкіпера – 2:1.

Loading...


А на 19-й хвилині Довбик втретє відправив м'яч у сітку воріт Севільї. Ексгравець Дніпра-1 отримав передачу поблизу штрафної зони, його зустрічав Рамос, але українець спокійно пройшов легендарного захисника і сильно пробив точно від стійку – 3:1

Loading...


На 37-й хвилині Жирона могла забивати ще. Довбик отримав м'яч у воротарській зоні на замасі прибрав голкіпера, але захисник у підкаті встиг вибити на Коуту – бразилець з декількох метрів пробив у поперечку.

На 56-й хвилин голом відзначився і інший українець Жирони. Савіо з лівого флангу прострілив на одинадцять метрів, куди вбігав Циганков і вінгер у дотик переграв голкіпера, пробивши у кут воріт – 4:1.

Loading...


На 66-й хвилині Мічел зняв з гри Циганкова, а на 73-й хвилині відправив відпочивати Довбика.

На 88-й хвилині каталонці добили свого суперника. Торре зробив закидання до штрафного майданчика на Гутьєрреса, той у дотик скинув на лінію воротарської зони на Стуані, який прошив голкіпера – 5:1.

Loading...


Більше у цій зустрічі ні Жирона, ні Севілья не забивали.

Тож, завдяки цій перемозі команда Мічела набирає 52 очки і виходить на перше місце в Ла Лізі, випереджаючи Реал, у якого 51 пункт. Однак, мадридці мають матч у запасі.

Читайте також: Провів понад 500 матчів за Реал! Легендарний гравець покине мадридський клуб

Читайте також