Хочуть лідера Реала! ПСЖ готує мадридцям помсту за Мбаппе?

18:48, 12 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Трансферне вікно-2024 обіцяє бути вогняним.

Після переходу Кіліана Мбаппе до мадридського Реала ПСЖ зацікавлений у трансфері сімки королівського клубу Вінісіуса Жуніора, розповів журналіст France Televisions Мохамед Бохафсі для RMC Sport. Продаж бразильця, чия клаусула складає 1 мільярд євро, є малоймовірним, однак чемпіони Франції готові працювати над запрошенням одного з найкращих гравців останніх сезонів.

Фото: Getty Images

ПСЖ потрібне нове яскраве обличчя, яким раніше був Мбаппе, тому вони намагатимуться переконати Вінісіуса залишити Мадрид. Водночас парижани припускають, що з приходом Кіліана роль бразильця як на полі, так і поза ним може зменшитися, що не сподобається нинішньому головному герою Реала.

І Мбаппе, і Віні більше воліють грати зліва в нападі і втрачають ефективність, переходячи в центр атаки, що може викликати певне непорозуміння. Також не можна виключати потенційні проблеми щодо ролі зірки №1 у клубі.

Однак у ПСЖ бояться, що навіть за умови згоди Вінісіуса трансфер може заблокувати керівництво Реала, з яким у парижан дуже складні відносини після саги з переходом Кіліана Мбаппе.

Читайте також: Забивав Динамо! Челсі активно запрошує таланта з ТОПзбірної на місце Мудрика

Читайте також